Conditie fizica DE INVIDIAT la 81 de ani. Un batran din Galati vrea sa traverseze Dunarea pe sarma VIDEO

Priviti-l si invidiati-l! Probabil ca putini dintre dumneavoastra pot face ceea ce domnul Corcodel considera floare la ureche.

Desi are venerabila varsta de 81 de ani, omul nostru nu concepe nicio zi fara sport. Se trezeste dimineata, gust un strop de aghiazma si o farama de anafura, dupa care incepe exercitiile fizice. Sprinten si fasnet ca un adolescent , Victor Corcodel face exercitii la paralele, ridica gantere, face zeci de genuflexiuni si nu da niciun semn de oboseala.

Dar cum reuseste batranul o astfel de performanta? Spune ca alcoolul, cafeaua si tigarile sunt lucruri straine pentru el. Laptele este alimentul de baza care ii da putere si il mentine in forma. Si sa nu credeti ca varsta il sperie pe sportivul nostru. Chiar daca doctorii i-au spus sa o lase mai incet cu efortul, omul nostru nu da doi bani pe sfaturile oamenilor in halate albe, care spune el, ar fi invidiosi pe conditia lui fizica.

Sportul il mentine, asa ca nea Corcodel face acrobatii oriunde s-ar afla. Chiar daca unii il privesc chioras, nici ca ii pasa de gura lumii. Vecinii se uita peste gard cu admiratie. Sportivul ectogenar nu se opreste aici. Anul viitor, dupa ce va implini 82 de ani, vrea sa traverseze Dunarea pe sarma.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate