CONCURS: Oameni de zapada... de milioane!

CONCURS: Oameni de zapada... de milioane!

Suntem in a doua zi de Craciun, ceea ce inseamna ca ne-am infruptat deja din masa imbelsugata, am primit colindatorii, am desfacut cadourile si ne-am bucurat alaturi de familie. Dupa atata relaxare, se cere putina miscare, mai ales ca multi dintre noi avem calorii serioase de ars. Si ce alta metoda mai placuta de a face miscare iarna decat sa construim oameni de zapada? :-)

In unele locuri din tara, zapada n-a fost prea darnica cu noi pana acum. Si totusi, construitul figurinelor de orice fel din zapada e un obicei care dureaza de cand ne stim mici copii. Asadar, saptamana asta vrem sa vedem cat talent aveti la mesteritul oamenilor de zapada! Arata-ne creatia ta, fie ca ai construit-o iarna asta, fie ca te mandresti cu omul de zapada din iernile trecute! Daca te inscrii in concurs, "Vrei sa fii milionar?" va premia cele mai apreciate 10 fotografii, in functie de numarul de Like-uri din partea prietenilor vostri. Cum poti castiga?

 

1. Da LIKE paginii noastre de Facebook!

2. Trimite-ne o fotografie cu un om de zapada construit de tine [email protected], cu titlul mailului: "Pentru concursul - Oameni de zapada de milioane!".

3. Invita-ti prietenii sa dea Like fotografiei tale, dupa ce aceasta va fi aprobata* de catre echipa noastra si va fi postata pe pagina noastra de Facebook!

Concursul se va incheia pe 30 decembrie, ora 18:00, castigatorii fiind posesorii primelor 10 fotografii cu cele mai multe like-uri! Am pregatit pentru voi 10 tricouri personalizate Kanal D!  

Mai multe detalii gasesti in Regulamentul concursului.

* ne rezervam dreptul de a nu posta fotografiile care nu respecta tema concursului sau care prezinta ipostaze indecente, defaimatoare, rauvoitoare etc.

NOTA: Participantii au voie sa inscrie o singura poza in concurs!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate