CONCURS: Cupluri... de milioane!

CONCURS: Cupluri... de milioane!

Am intrat in luna iubirii, ocazie cu care multi dintre noi se afla in toiul pregatirilor pentru a-si declara dragostea intr-un mod cat mai special! Si ce alta demonstratie de iubire poate fi mai puternica decat sa arati lumii intregi cat de mult il/o iubesti? :-)

Saptamana aceasta vrem sa vedem poze cu cele mai indragostite cupluri! "Vrei sa fii milionar?" va premia cele mai apreciate 5 fotografii cu perechile de milioane, in functie de numarul de Like-uri din partea prietenilor vostri. Cum poti castiga?

 

1. Da LIKE paginii noastre de Facebook!

2. Trimite-ne o fotografie in care sa apari alaturi de jumatatea ta pe adresa [email protected], cu titlul mailului: "Pentru concursul - Cupluri de milioane!".

3. Invita-ti prietenii sa dea Like fotografiei tale, dupa ce aceasta va fi aprobata* de catre echipa noastra si va fi postata pe pagina noastra de Facebook!

Concursul se va incheia pe 17 februarie, ora 18:00, castigatorii fiind posesorii primelor 5 fotografii cu cele mai multe like-uri! Am pregatit pentru voi 5 tricouri si 5 cani personalizate Kanal D - un premiu pentru ea si unul pentru el! :-)

Mai multe detalii gasesti in Regulamentul concursului.
* ne rezervam dreptul de a nu posta fotografiile care prezinta ipostaze indecente, defaimatoare, rauvoitoare etc.

NOTA: Participantii au voie sa inscrie o singura poza in concurs!

(Sursa foto)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate