Concurenta Corina: “Merg sa castig titlul de ”, astazi, de la ora 22:00, la “Bravo, ai stil!”

Pregatite sa stranga cat mai multe stele, din partea juratilor, dar si admiratia publicului, asa se prezinta astazi concurentele de la “Bravo, ai stil!”.

Concurenta Corina starneste discutii aprinse in randul juratilor, imediat ce aceasta isi prezinta tinuta, dar si povestea care insoteste outfit-ul.

“Astazi sunt <nebuna>! Merg si la un festival de femei <nebune>, in Bucuresti, pe strada Matasari, unde se organizeaza un concurs de alergat pe tocuri. Merg sa castig titlul de <cea mai nebuna femeie de pe Matasari>”, suna povestea concurentei.

La auzul povestii Corinei, juratul Maurice Munteanu simte nevoia sa precizeze:

“Trebuie intervenit aici, Ilinca, pentru ca nu e <fair> aceasta competitie. Sunt cetatene care, cica, vin cu toc, si au un papucel de casa, de doi centimetri, si altele care vin cu niste tocuri uriase, de 12-13 centimetri. Cum facem? Adica, stabiliti macar dimensiunea standard a tocului!”, spune Maurice.             

 

Inaintea jurizarii concurentei, Ilinca Vandici face un anunt important:“Astazi, fiecare concurenta a trebuit sa integreze, in tinuta pe care o poarta, o piesa din denim. Sub ce forma o poarta este alegerea fiecarei concurente, iar voi, juratii, stabiliti daca acesteia i-a reusit <combinatia> sau nu>”, spune moderatoarea show-ului.

Daca a respectat concurenta cerinta suplimentara si daca a reusit Corina sa castige admiratia, cu tinuta propusa, dar si cum s-au prezentat celelalte concurente, aflam astazi, intr-o editie spectaculoasa “Bravo, ai stil!”, de la ora 22:00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate