Concurenta Bianca, aparitie socanta la “Bravo, ai stil!” Juratii "taie in carne vie" “Nu cred vrajeala asta! Ai venit nepregatita…”

Tensiunile si greselile isi pun amprenta, din ce in ce mai puternic asupra celor opt concurente ramase in competitia “Bravo, ai stil!”.

Concurenta Bianca, destul de blamata, in randul colegelor sale de concurs, da “chix” major astazi, pe doua fronturi: o data in fata juratilor, prin prisma tinutei prezentate, si a doua oara, fata de colegele sale de competitie, acestea acuzand-o de comportament necivilizat.

Invitata la defilare, pe podiumul “Bravo, ai stil!”, Bianca reuseste instantaneu sa faca valva in randul juratilor emisiunii. Socanta aparitie a concurentei declanseaza rapid controverse in platoul show-ului.

“Lasa-ma sa ghicesc: esti la New York, si esti o statuie umana care sta in centrul orasului, nemiscata, 7 ore, ca sa faca un banisor cinstit. Daca nu, e grava situatia!”, i se adreseaza concurentei Ilinca Vandici.

Concurenta explica, in detaliu, ce s-a intamplat cu outfit-ul ei, cel pe care il pregatise initial, si cum a ajuns sa apara cu tinuta <de rezerva> in fata juratilor.

La unison, juratii nu cred o <iota> din istorisirile concurentei si considera ca aceasta ii <duce de nas>.

“Eu nu cred, Bianca, ca ai avut, pentru azi, un alt outfit. Nu cred <vrajeala> asta! Ai venit nepregatita; pentru ca melodia n-are legatura cu nimic, outfit-ul n-are legatura cu nimic, povestea n-are legatura cu nimic, iar tu nu ai facut styling. Acum incerci sa ne vrajesti cu <borcanelu’>, cu tinuta abstracta si neinteleasa pentru noi … (…) Si, mai vreau sa iti dau un sfat prietenesc: nu mai pune niciodata, dar niciodata, colanti, pantaloni sau orice altceva care este mulat, pe picioare, pentru ca nu te avantajeaza”, a spus Catalin Botezatu.

Un alt jurat puncteaza ferm aparitia, de azi, a Biancai.

“O sa ajungem sa <apreciem> faptul ca va sculati dimineata si ca veniti sa filmati! Nu am ce sa analizez, Bianca, astazi la tine, imi pare foarte rau. Nu inteleg de ce simti nevoia sa te transformi intr-o chifla, o franzela, o <japoneza> … ce vrei tu … adica sa te <preschimbi> in ceva care nu te valorizeaza …”, continua jurizarea Maurice Munteanu.

Ce anume i-a determinat pe jurati sa creada ca Bianca nu spune adevarul, ce explicatii a oferit tanara, in legatura cu outfit-ul ei de azi, si ce animozitati persista intre “impricinata” si colegele sale de competitie aflati, de la ora 23:00, intr-o noua editie “Bravo, ai stil!”, la Kanal D. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate