Cod galben de ninsori si viscol! Iata ce zone sunt afectate

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 ian 2018, 13:19

Meteorologii au emis un cod galben valabil din 21 ianuarie, ora 16:00, pana in data de 22 ianuarie, ora 22:00.

In intervalul mentionat precipitatiile vor fi in extindere treptata, incepand cu regiunile vestice si vor cuprinde cea mai mare parte a tarii. In jumatatea de sud a tarii si in zona montana se vor cumula cantitati de apa de 10...15 l/mp si izolat, indeosebi in Dobrogea, 30...35 l/mp.

Pana in dimineata zilei de luni (22 ianuarie), in Dobrogea vor predomina ploile, iar in Banat, Crisana, sudul Olteniei, precum si in sudul si estul Munteniei vor fi precipitatii mixte.

In celelalte regiuni, iar in cursul zilei de luni (22 ianuarie) si in sud si sud-est vor fi mai ales ninsori si se va depune strat nou de zapada.

Temporar vantul va avea intensificari in vestul si sudul teritoriului, cu viteze de 45...55 km/h, iar pe crestele montane, 60...70 km/h.

Nota: In regiunile sud-estice vantul va continua sa prezinte intensificari si in noaptea de luni spre marti (22/23 ianuarie) spulberand zapada.


 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!