Clipul TULBURATOR al unei TINERE BOLNAVE care-si planifica moartea pe 1 noiembrie provoaca ISTERIE pe Internet!

O americana care sufera de cancer in faza terminala a anuntat ca-si va pune capat zilelor pe 1 noiembrie, pentru a muri cu demnitate, fara sa fie nevoita sa sufere, intr-o inregistrare video care a provocat emotie pe Internet.

La inceputul anului, la varsta de 29 de ani, Brittany Maynard, care tocmai se casatorise, a aflat ca mai avea sase luni de trait, din cauza unui cancer la creier foarte agresiv, si ca agonia sa va fi lunga si dureroasa.

"Ceea ce-ti vine in minte atunci cand afli ca mai ai atat de putin de trait este sa spui tot ceea ce doresti sa le spui celor pe care-i iubesti", afima ea in clip, care a fost vizualizat de peste 5,5 milioane de ori pe YouTube.com vineri.

Brittany Maynard, care tocmai se casatorise cu Dan Diaz cand a inceput sa acuze dureri violente de cap, s-a mutat din California in Oregon, "unul dintre cele cinci state americane care au legalizat dreptul de a muri demn", alaturi de Montana, Vermont, statul Washington si New Mexico, se arata pe pagina fondului sau, thebrittanyfund.org.

Astfel, un medic poate sa-i prescrie, in mod legal, ceea ce are nevoie pentru a-si pune capat zilelor, asa cum doreste, in camera sa, inconjurata de apropiati, si anume sotul, mama si cea mai buna prietena.

"Nu am lansat aceasta campanie pentru a primi atentie (...). Am facut-o pentru ca doresc o lume in care oricine sa aiba dreptul sa moara demn, ca mine", a afirmat ea pe site - menit sa promoveze legalizarea eutanasiei pe intregul teritoriu al Statelor Unite -, pe care este postata inregistrarea video.

"Am medicamentele, nu ma uit la ele in fiecare zi, dar sunt acolo (...). Este o mare usurare sa stiu ca nu voi fi nevoita sa mor in modul (dureros) care mi-a fost preconizat", adauga ea.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate