Cleopatra Stratan se străduiește să iasă din umbra fetiței de la portița lui Ghiță: „Sunt oameni care nu mă văd ca pe o femeie în toată regula”

Author: Laura Macovei

Cleopatra Stratan se străduiește să iasă din umbra fetiței de la portița lui Ghiță: „Sunt oameni care nu mă văd ca pe o femeie în toată regula”

Sursa: Captură YouTube

Cleopatra Stratan este o tânără frumoasă și încrezătoare, iar oamenii o recunosc imediat după celebra melodie „Ghiță”. Cu toate acestea, tânăra încă se simte prinsă în trecut.

Cleopatra Stratan este o tânără frumoasă și extrem de apreciată în rândul artiștilor. Femeie în toată regula, Cleopatra este acum căsătorită cu Eduard Sanda, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Cleopatra Stratan își dorește ca oamenii să o vadă ca pe o „femeie în toată regula”

Invitată în emisiunea Play It, moderată de Bianca Iordache, Cleopatra Stratan a mărturisit că încă se confruntă cu ieșirea din umbra fetiței din videoclipul „Ghiță”.

Se pare că oamenii nu reușesc să treacă peste acea imagine și nu o văd pe tânăra drept o femeie.

„Sunt oameni care nici până în ziua de astăzi nu mă văd ca pe o femeie în toată regula, că sunt căsătorită, cu o potențială familie, la casa mea și așa mai departe, cu vârsta pe care o am. Asta cred că a rezultat din impactul pe care l-am avut atunci.

A fost atât de mare, încât oamenii au rămas cu imaginea respectivă.

Un alt motiv care a contribuit la ideea asta a fost că am avut această pauză foarte mare. Fix cât am crescut, de atunci și până la 15 ani. În 12 ani de zile am crescut foarte mult.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda aduc magia și emoția în emisiunea "Roata Norocului"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ușor, ușor, și datorită relației cu Edi, oamenii au început să se obișnuiască cu imaginea mea, cu imaginea noastră de cuplu și cei mai mulți și-au dat seama că nu mai sunt o fetiță și am crescut,” a spus Cleopatra Stratan în emisiunea Play IT.

Ce părere are Cleopatra Stratan despre operațiile estetice

Cleopatra Stratan se deosebește de mulți artiști prin naturalețe.

Ea a precizat că își dorește să promoveze frumusețea așa cum este ea, naturală, fără intervenții și operații.

De asemenea, vedeta recunoaște că și Eduard o ajută foarte mult în procesul de acceptare de sine și îi redă mereu încrederea în ea, spunându-i cât este de frumoasă.

„Vreau și prin social media, dar mai mult pe Instagram, că acolo sunt activă, să arăt fetelor, în special adolescentelor, că despre ele este vorba, să se iubească așa cum sunt ele și, promovând treaba asta, nici eu nu pot să fiu

operată sau cu anumite intervenții. Normal că asta arăt. Ele sunt frumoase în felul lor. Cred că în toate aceste intervenții de a te edita vine și din lipsa de încredere și asta încerc să promovez. Și Eduard m-a ajutat, mi-a dat un boost de încredere,” a mai spus Cleopatra.