Citeste zodiacul tau karmic! Afla ce ai fost intr-o viata anterioara si de ce te-ai reincarnat in aceasta zodie

,

Ne nastem intr-o anumita zodie cu scopul de a intelege si de a ne asuma trasaturile zodiei respective, pentru ca in viata anterioara nu am acceptat comportamentul pe care zodia actuala ni-l impune.

BERBEC- In vietile anterioare, individul a pus mare accent pe formarea propriei sale personalitati. Are multa energie de consumat, acumulata pe parcursul mai multor vieti in care s-a luptat pentru viata sa cu toata puterea. A fost un temerar, un om curajos, care a trait viata la intensitate maxima, convins ca nu trebuie sa lase viata sa treaca fara a actiona cu toata forta si fara a-si manifesta individualitatea.

Uneori a abuzat de energia pe care a avut-o, alteori a canalizat-o in scopuri eroice, fiind un luptator, pentru ca si-a pus energia in slujba altora, pentru care s-a luptat. Acum are atat de multa energie, incat o canalizeaza adeseori in directi gresite, spre agresivitate sau violenta, de aceea principala sa lectie de viata tine de controlarea acestei mari cantitati de energie. E obisnuit – din vietile anterioare – ca poate rezolva totul prin forta fizica, asa cum vrea el, stiind ca forta e cea mai buna solutie de a-si croi drumul prin viata, de aceea va fi tentat sa o foloseasca si acum exagerat de mult, adeseori provocand traume sau rani celorlalti. Daca va gasi calea de a-si valorifica energia la justa valoare – prin sport, munca sau alt gen de actiune ce necesita energie fizica – isi poate implini lectia karmica ce ii cere o mai mare atentie asupra modului in care actioneaza. Nu este genul de om care sta pe marginea vietii ci va lupta si acum cu aceeasi forta pentru a-si crea viata pe care o doreste.
Se va manifesta cu egoism incercand sa se puna pe sine in valoare, dar adeseori valoarea sa se confunda cu forta pe care o degaja.

TAUR – Faptul ca subiectul s-a reincarnat in zodia Taurului nu este deloc intamplator, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorde cea mai mare atentie. In vietile anterioare individul a pus mare accent pe bani, pe valorile materiale ale vietii, a incercat sa se inconjoare numai de valori concrete, palpabile, care sa-i inspire un anume confort si sa-i asigure o viata linistita.
A dorit sa simta ca are ceva ce ii apartine, fie ca avutia sa era sub forma de lucruri, bani, sau persoane. Totusi, din aceasta dorinta a sa de a se atasa de ceea ce ii apartinea, a nascut o mare iubire fata de tot ceea ce il inconjoara. Evident, iubirea sa a luat diverse forme, de la iubirea pentru bunuri materiale, pana la iubirea de oameni, dar catre acele lucruri si acei oameni care ii confereau o anume siguranta si incredere.
Totusi, iubirea sa a putut ajunge usor la extreme: dragostea de bani si bunuri poate sa se fi transformat in lacomie sau avaritie, dragostea de oameni s-a putut transforma in posesivitate si gelozie sau chiar in limitarea libertatilor celui drag prin transformarea lui intr-un supus al placerilor proprii. A cautat securitatea in viata, dar nu a stiut sa ofere prea mult in schimb. A cautat o viata fara griji materiale in care totul sa fie bine organizat, fara a intampina greutati in evolutia existentei sale.
E posibil chiar sa fi avut o viata anterioara banala, supusa doar placerilor primare ale individului: mancare, somn, odihna, bani, sex, dar fara sa isi extinda orizonturile dincolo de simplele nevoi ale simturilor. In aceasta viata, din nevoia sa majora de securitate, trebuie sa invete sa ofere si altuia din binele sau, sa se daruiasca celor pe care ii iubeste, sa se detaseze de simplele nevoi primare, sa isi valorifice talentele cu care a fost inzestrat. Poate atinge nivelul de bine si confort din viata anterioara numai prin munca si dedicatie totala muncii sale.

GEMENI- Faptul ca subiectul s-a reincarnat in zodia Gemenilor nu este deloc intamplator, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorde cea mai mare atentie. Individul sufera de o karma intelectuala si comunicationala, deoarece in viata anterioara a acumulat foarte multe cunostinte- ceea ce in aceasta existenta il va face sa atinga un nivel intelectual ridicat, avand la baza cunostintele adunate de-a lungul mai multor reincarnari- dar cunostintele sale au fost dezorganizate, punand mai mult accent pe cantitate decat pe calitate, dorind sa faca prea multe in acelasi timp, fara a mai aprofunda. Desi a aflat multe lucruri importante despre viata, nu a reusit sa puna teoria in practica, devenind un teoretician perfect, dar ce pacat ca teoria sa nu foloseste adeseori la nimic... In aceasta incarnare poate fi atras de multe laturi intelectuale, va citi mult, se va interesa de domenii care l-au atras si in vechime, dar pe cat de mult va acumula, pe atat de greu va fi sa exprime ceea ce a acumulat. Acesta este planul asupra caruia va trebui sa acorde cea mai mare atentie: planul comunicarii, acesta fiind unul din planurile la care a acumulat cele mai mare lacune in vietile anterioare. Desi a adunat informatie prin studiu, calatorii, conversatii, lectura, scoala, nu a comunicat tot ceea ce a invatat sau nu a utilizat corect tot ce a aflat. Subiectul are acum un mesaj de transmis lumii, de aceea e obligatoriu sa gaseasca o cale intelectuala de a spune celorlalti ceea ce stie, deci sa se puna in sprijinul lumii la nivel cat mai larg (public). E posibil ca in aceasta existenta sa urmeze unul din studiile pe care nu le-a incheiat in viata anterioara, de aceea, daca in timpul tineretii nu a luat-o pe calea pe care karma i-a trasat-o, e foarte posibil sa porneasca pe calea respectiva chiar si mai tarziu in viata, dupa ce a ating maturitatea. Subiectul trebuie sa descopere o cale de exprimare a gandurilor si cunostintelor sale la nivel mai larg, prin literatura, contact cu publicul, invatamant, presa, scoala, calatorii, comert, transporturi.

RAC indica o karma emotionala. In viata anterioara, individul nu a reusit sa-si manifeste iubirea profunda fata de cei dragi, desi a stiut ce e iubirea, dar nu a reusit sa-si canalizeze iubirea spre un scop constructiv, cum ar fi formarea unei familii. Acum familia este totul pentru el, dar trebuie sa lupte din greu pentru a se simti undeva „acasa”, apartinand unui mediu bine inchegat. Acum trebuie sa-si focalizeze toata atentia si grija fata de cei de acelasi sange si fata de cei alaturi de care isi va crea un univers intim. In aceasta viata are un spirit de familie bine dezvoltat care are la baza lipsa familiei in viata precedenta. I-a lipsit familia, dragostea si protectia parinteasca in viata precedenta, tocmai de aceea, pentru a contrabalansa lipsurile de atunci, va face din familie unul din scopurile esentiale ale vietii sale. Acum trebuie sa invete sa ofere iubire si afectiune fara a astepta ceva in schimb, sa gaseasca o tinta a prea plinului emotional de care dispune, dar fara a privi afectiunea ca un schimb egoist, ci ca pe un dar neconditionat pe care cei din jurul sau il merita. Totusi aceasta afectiune poate avea o latura posesiva, dorind sa ii tina legati de el pe cei carora le ofera dragoste, aceasta tendinta nascandu-se din lipsa unei aparente la o familie sau la un mediu intim in viata anterioara, i-a lipsit atat de mult familia in viata precedenta incat acum are tendinta de a-i tine total dependenti de el, strans atasati pe toti cei pe care ii iubeste, dintr-o frica inexplicabila ca i-ar putea pierde. Lupta pentru a simti securitatea in plan emotional si familial tocmai pentru ca in viata precedenta aceasta i-a lipsit sau a fost foarte oscilanta. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cele mai grele întrebări de cultură generală. La cate dintre ele raspunzi CORECT?

VIDEO - Un vulcan din Spania a erupt: locuitorii au fost evacuați

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

TEST DE PERSONALITATE: Tu ce alegi să faci prima oară? Răspunsul spune totul despre tine!

TEST: Pe ce numere sunt parcate maşinile? Testul care a pus pe jar internetul şi pe care puţini îl pot rezolva. Tu știi care este răspunsul corect?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies