Ciorba moldovenească cu hribi

Actualizat: 26 feb 2017, 10:26

Doamnelor şi domnilor, vă invităm la masă acum. Bucătăresele din Moldova v-au pregătit o ciorbă de hribi cum numai în satul lui Creangă se face.

Aşa reţetă mai rar aţi văzut. Doar moldovencele cele mai pricepute îi ştiu secretele. Tati Meza a învăţat-o de la mama ei acum vă arată şi dumneavoastră cum se face o ciorbă de hribi. Pentru această reţetă aveţi nevoie de legume, orez, condimente, sos de roşii şi puţin borş. Şi nu uitaţi de ingredientul principal, hribii. morcov păstârnac ceapă ardei roşu roşii pătrunjel orez piper bullion borş de putină hribi A venit şi momentul în care trebuie adăugaţi hribii.

Încă nu se găsesc în pădure aşa că dacă aveţi în cogelator e tocmai bine. Se pot înlocui şi cu ciuperci dar gospodina noastră spune că ciorba va avea alt gust.

Citește și: Povestea cutremurătoare a bunicii în vârstă de 84 de ani, abandonată de proprii săi copii! Ce urmează să se întâmple cu ea și cine o să o îngrijească?

Citește si: Mama Andei, tânăra ucisă și incendiată de Emil Gânj, primește amenințări halucinante de pe un cont cu numele criminalului din Mureș. Femeia se teme că va sfârși la fel ca fiica ei: „Îmi e foarte frică”

 

Taguri: