Cine va boteza copilul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Îl așteptăm cu bucurie”. Artista urmează să devină mamă pentru prima oară în câteva zile

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 iun 2023, 15:57

Raluca Diaconu este extrem de fericită și vrea ca, în primul rând, micuțul să vină pe lume sănătos

Sursa: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian îl vor cunoaște pe micuțul Sasha Ioan în doar câteva zile, iar cei doi viitori părinți au stabilit, deja, cine le va boteza fiul. Toată familia așteaptă momentul venirii pe lume a copilului, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

Theo Rose și Anghel Damian sunt în culmea fericirii, deoarece fiul lor, Sasha Ioan, este la doar câteva zile distanță de a veni pe lume. Cei doi au ales cine le va boteza fiul, iar nașterea este așteptată de toată lumea.

Cine va boteza copilul lui Theo Rose al lui Anghel Damian

Theo Rose va naște peste doar câteva zile, iar micuțul Sasha Ioan va fi botezat chiar de către sora ei.

Raluca Diaconu este extrem de fericită și vrea ca, în primul rând, micuțul să vină pe lume sănătos, căci, de celelalte, se vor ocupa la momentul potrivit.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine.

Citește și: „Foarte probabil să fie 5 iunie”. Când urmează să nască Theo Rose! Mesajul despre sarcină care a bucurat pe toată lumea: „Pe 5 iunie dimineața te măriți și după-amiază naști”

Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta.

Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a povestit aceasta, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Theo Rose nu știe data exactă la care va naște

Theo Rose ar trebui să nască zilele următoare, doar că, la ultimul control, medicul i-a spus că cel mic pare că nu vrea să vină prea curând.

Cu toate acestea, Theo Rose a început ultima etapă a pregătirilor, cerând și unele sfaturi fanilor, acolo unde nu știe cum să procedeze.

„Nici nu vă mai zic că n-am stat acasă, că nici nu cred că vă așteptați la altceva. Am fost astăzi la control și mi-a spus doamna doctor că pare că mai vrea să stea. Am zis că foarte bine. Și așa mai aveam o chestie de filmat și am zis că poate nu apuc să filmez că nasc”, a povestit Theo Rose, pe contul ei de Instagram.

Zilele trecute, Theo Rose a cumpărat o cădiță de baie pentru bebeluși, dar, neștiind dacă avea să fie suficient, și-a întrebat fanii dacă mai are nevoie de ceva pentru ea. Așa cum s-a întâmplat de fiecare dată, fanii i-au sărit imediat în ajutor, iar artista a aflat tot ceea ce avea nevoie.

Citește și: „Agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea”. După ce s-a spus că s-a bătut cu Anghel Damian, Theo Rose povestește ce s-a întâmplat, de fapt

Cântăreața este extrem de nerăbdătoare să își întâlnească fiul și și-ar dori să poată naște natural, deși medicul i-a spus să ia în calcul și nașterea prin cezariană, deoarece este posibil să se ajungă aici.

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!