Cine este și câți ani are actrița Binnur Kaya, care dă viață personajului principal Manolya în noul serial Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2023, 11:15
video Foto(5)

Binnur Kaya, care joacă rolul principal Manolya în producția Destăinuiri, se numără printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei! Iată cum arată renumita actriță atunci când nu se află în lumina reflectoarelor.

Noul serial Destăinuiri, care va începe la Kanal D pe data de 3 martie, va aduce în atenția telespectatorilor, mulți actori apreciați și renumiți pentru talentul desăvârșit și pentru carisma lor încântătoare, de care au dat dovadă în numeroase producții de succes în care au jucat de-a lungul anilor. Din distribuția de excepție a serialului Destăinuiri face parte și celebra actrița Binnur Kaya, care va da viață personajului principal Manolya, un renumit și talentat medic psiholog.


Producția turcească Destăinuiri aduce în prim plan o serie de povești impresionante, dramatice, inspirate din realitate, în care mulți telespectatori se vor putea regăsi. Traumele au efecte necunoscute. Dar când vorbesc limba ta, e mai ușor să le vindeci!

Cine este și câți ani are actrița Binnur Kaya, care va da viață personajului principal Manolya în noul serial Destăinuiri

Binnur Kaya s-a născut în anul 1972, în capitală Turciei, Ankara, într-o familie modestă, dar care i-a oferit o educație aleasă.

Părinții săi au făcut mari sacrificii pentru că ea să studieze la cele mai bune școli, pentru a-și vedea fiica acolo unde ea și-a dorit. După absolvirea liceului, ambițioasa Binnur Kaya a fost admisă cu brio la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o cu succes în anul 1995, devenind o actrița cu drepturi depline așa cum visase încă din adolescență.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Destăinuiri, care va începe din 3 martie la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatică inspirată din realitate!

După absolvirea facultatiii Binnur s-a stabilit la Istanbul și a început să lucreze la teatrele pentru copii Ankara Sahnesi și Karatahta dar și la Teatrul Municipal Bakırköy, unde a făcut furori cu talentul ei uriaș.

Tânăra actrița a debutat în lumea televiziunii cu personajul „Asiye” în cadrul emisiunii Hülya Avşar Show.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Binnur Kaya a debutat pe platourile de filmare în anul 1996, în producția Kaynanalar și apoi a început să fie curtată de marile case de producție din Turcia, cu multe propuneri de a juca în seriale și filme artistice. În 2010, a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în cadrul celei de-a 42-a ediție a Premiilor Asociației Scriitorilor de Cinema, care a impulsionat-o să meargă mai departe cu aceeași dăruire și pasiune pentru actorie.

În prezent, Binnur Kaya are 50 de ani și se dedică profesiei sale cu aceeași mare pasiune ca și la începutul carierei sale și continuă să facă parte din proiecte de mare succes. Unul dintre cele mai recente proiecte în care a jucat și care i-a adus o mare reușită a fost serialul Destăinuiri, în care a jucat rolul unui psihoterapeut de excepție, care a vindecat mulți oameni de diverse traume.

Citește și: “Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevarate, un serial despre traumă și speranță, începând din 3 martie, la Kanal D!