Cine este Bruno Vlad, iubitul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities! Concurenta s-a împăcat cu el la câteva luni după nașterea baietelului

,
Cine este iubitul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cine este tatal baietelului Nicoletei Dragne

[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Dragne, concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities, si-a cunoscut iubitul la un reality-show, insa relatia lor nu a fost mereu numai lapte si miere.


In articol:

Nicoleta Dragne a povestit detalii despre relația cu iubitul ei și tatăl băiețelului ei, Vladimir. Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a confirmat faptul că din cauza opiniilor diferite și a faptului că imediat după naștere, a trecut printr-o perioada dificila din punct de vedere psihologic, cei doi au luat hotărârea să meargă pe drumuri

separate. Însă, la câteva luni după ce s-a despărțit, Nicoleta Dragne și Bruno Vlad, fost concurent și el într-un reality-show, și-au mai acordat o șansă. Cei doi sunt acum împreună și își văd liniștiți de creșterea băiețelului pe care îl au împreună.   O perioadă am fost despărțiți. (…) Nu sunt genul care să țină secrete. După ce am născut, nu ne-am mai înțeles. Am avut o depresie și mna, nu ne mai înțelegeam. Aveam mereu opinii diferite',  a declarat Nicoleta Dragne.

Citeste si: Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil! Celebrities: "Oamenii au impresia că am ceva personal cu ea pentru că iubitul meu este fostul ei soț"

Cine este Bruno Vlad, iubitul cu care s-a impacat recent Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities

In urma cu ceva timp, Nicoleta Dragne a trecut prin depresia postnatala care ar fi putut duce la erodarea relatiei dintre ea si tatal copilului ei si concurenta a recunoscut a fost destul de dificil in acea perioada.

Bruno Vlad este fostul sot al Madalinei Pamfile d ela Bravo, ai stil! Celebrities

Nicoleta Dragne l-a cunoscut pe Bruno Vlad dupa 3 ani de la despartirea lui de Madalina Pamfile

A fost un început de depresie, nu a fost ceva dus la extrem. Nu te doboară gândurile rele, sunt anumite chestii pe care dacă le poți controla este bine, dacă nu, te duc într-o zonă mai aiurea. O chestie care nu ține de depresie este parcă ești prăjit, uiți chestii.

Eu mi-am dat seama când făceam story pe Instagram și nu mai puteam să vorbesc, parcă ai un început de retard, așa te comporți.

Medicii mi-au spus că este normal și că trece de la sine, până te obișnuiești cu noua viața, ce-i drept ne-a luat cam pe nepregătite,  a povestit Nicoleta Dragne.

Citeste si: Mai știi momentul incendiar când Ilinca Vandici și-a pus rochia în cap! Abia acum a spus ce s-a întâmplat, de fapt, la filmări

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities are un baietel cu Bruno Vlad

Cât despre afaceristul din Timișoara, Bruno Vlad, Nicoleta a recunoscut că într-adevăr este fostul soț al Madalinei Pamfile, însă ea l-a cunscut pe iubitul ei la trei ani de la despărțirea lui de rivala ei de la Bravo, ai stil! Celebrities. În ce privește planurile de căsătorie, Nicoleta a mai spus că încă nu a fost ceruta de sotie, însă așteaptă să fie surprinsa.  N-am avut o discuție (nr. despre logodnă). Nu pot să îi zic eu să mă ceară. Nu știu cum aș vrea să fie, să mă surprindă.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cine este si cum arata sotia lui Tibi Clenci! Ce fotografii a dezvaluit juratul Bravo, ai stil! 2021 in legatura cu cea pe care o iubeste de peste 23 de ani

Iarna și-a intrat în drepturi: numeroase șosele sunt acoperite cu zăpadă; porturile de la Constanța sunt închise

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil! Celebrities: "Oamenii au impresia că am ceva personal cu ea pentru că iubitul meu este fostul ei soț"

Care este numele real al lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Drama neștiută prin care a trecut una din cele mai bune concurente din competiție

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies