Cine este, de fapt, Irina Baianț, una dintre cele mai cunoscute românce din Europa

,

Irina Baianț este una dintre cele mai cunoscute românce. A devenit celebră în toată Europa și se poate mândri cu faptul că a luat masa cu cei mai importanți lideri din lume.


In articol:

La 31 de ani, Irina Baianț are lumea la picioare. Este frumoasă, talentată și are succes în toată Europa. Cunoscuta soprană a cântat pe scenele din Franța, Belgia, Germania, Anglia, Olanda, Turcia și chiar în îndepărtata Rusie. 

Cine este Irina Baianț și cum a ajuns celebră

Irina Baianț este una dintre cele mai talentate cântărețe de operă de la noi din țară. Deși și-a dedicat toată viața muzicii, Irina a devenit foarte cunoscută după ce a participat la o celebră emisiune de talente din România, în 2014. 

Doi ani mai târziu, Irina Baianț a cântat în etapa națională a concursului ”Eurovision”, alături de Doru Todoruț. Cei doi au interpretat piesa ”The Voice”. Frumoasa soprană a reușit să impresioneze cu vocea sa pe toate scenele muzicale din Europa. 

A fost prezentă la peste 60 de concursuri naționale și internaționale și a avut colaborări cu nume grele ale operei: Filarmonica din Berlin, Opera din Viena, Opera Garnier din Paris, Filarmonica din Bruxelles, Balshoi Teatre din Moscova, Palatul Kremlin, Grand Rex Paris, Opera Națională din Istanbul, Munchen Stats Oper, Her Majesty\s Theatre Londra, Paladium theatre UK, Alte Oper Frankfurt și bineînțeles cu Scala. 

A impresionat și în musicalul ”Fantoma de la Operă”, care s-a jucat chiar și la Kremlin. În musicalul „My Fair Lady”, Irina a interpretat-o pe Eliza. 

Irina Baianț, la masă cu Putin

În urmă cu 6 ani, Irina Baianț a primit o invitație la o petrecere organizată în cinstea lui Vladimir Putin, președintele Rusiei. Tânăra a stat chiar la masă cu puternicul lider. 

”Țin minte cu multă emoție premiera musicalului Fantoma de la Operă, din București și concertul de ziua președintelui Putin din 2015 de la Palatul Kremlin, unde am avut plăcerea de a cânta și de a sta la masă cu el și cu alte oficialități, mai apoi primind distincție de onoare din partea Cabinetului Președintelui și alte invitații pentru a susține concerte”, a povestit Irina Baianț în urmă cu ceva timp. 

Soprana a recunoscut că atunci când era mică, își dorea să devină medic. Asta deși studiază pianul de la vârsta de 3 ani. A absolvit liceul ”George Enescu”, unde a studiat, de asemenea, pianul, până în clasa a XI-a. 

Irina Baianț adoră florile, animalele și parfumurile. În ceea ce privește mâncărurile preferate, aceasta a recunoscut că se dă în vânt după ciorba de pui a la grec și după croissante. 

Celebra soprană iubește vara și marea și îi place să facă sport.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bill Gates, primele reactii dupa vaccinarea anti-COVID-19! Renumitul miliardar a spus clar cand va lua sfarsit pandemia! "Lucrurile vor reveni la normal pana in vara...

BREAKING - Presiune mare pe scețiile ATI. 77 de oameni au murit, din cauza Covid-19

Idilă la Survivor România. Cei doi concurenți care se iubesc pe ascuns. Au recunsocut amândoi 

Care sunt, de fapt, cele mai bune luni pentru a vizita Grecia

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul "Hercai", Reyyan este de negasit!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies