Cine este câți ani are carismatica Tuna din noul serial Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță Gülçin Kültür Şahin, la un an de la încheierea filmărilor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 mar 2023, 17:27
Foto(6)

Secretara Tuna din noul serial Destăinuiri a trecut printr-o schimbare radicală la scurt timp după încheierea filmărilor! Iată cât de mult a slăbit celebra actriță Gülçin Kültür Şahin și cum arată în prezent!

Drama psihologică Destăinuiri aduce în prim plan o serie de povești impresionante de viață și situații emoționante puse în scenă de mulți actori talentați și renumiți în Turcia pentru talentul lor deosebit, printre care se numără și carismatică Gülçin Kültür Şahin, pe care publicul din România a cunoscut-o încă din anul 2018, când a jucat în serialul Gülperi, în rolul Kader, apoi în producția Prizonieră destinului și de curând a revenit la Kanal D,

în distribuția noului serial Destăinuiri. Dincolo de cariera strălucită, tânăra actrița este o femeie la fel de ambițioasă, optimistă și veselă, așa cum a apărut deseori și în rolurile sale.

Cine este câți ani are carismatica Tuna din noul serial Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță Gülçin Kültür Şahin în prezent

Gülçin Kültür Şahin s-a născut în anul 1988, în Kırklareli, unde a crescut și a studiat.

Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc nativ și au ajutat-o de-a lungul anilor următori să își îndeplinească marea dorința de a deveni actrița. După absolvirea Liceului Babaeski Anatolian, și-a început studiile universitare la Facultatea de Teatru și Artă Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, din Ankara, unde în anul 2012 a debutat pe scenă Teatrului de Stat, în piese de mare succes.

Citește și: Mehmet din noul serial turcesc Destăinuiri, apariție emoționantă alături de familia sa, în viața reală! Iată cine este celebra actriță care i-a devenit soție carismaticului Salih Bademci, în urmă cu opt ani!

În anul 2018 talentată actrița Gülçin Kültür Şahin a fost pentru prima dată cooptată într-un proiect de televiziune, pe care l-a acceptat că pe o mare provocare. Astfel, primul ei rol într-un serial a

fost cel jucat în producția Gülperi, care i-a adus și primul pas către celebritate. Doi ani mai târziu, tânăra actrița a început să joace în distribuția serialului Destăinuiri, în rolul Tuna, care de asemenea a însemnat o mare reușită în cariera ei. Cel mai recent proiect de televiziune este cel pe care l-a început chiar anul acesta, intitulat Omar, în care joacă rolul Nuran.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Vezi online live episodul 61 al serialului “Totul pentru familia mea”. Akif pune liceul în vânzare și vrea să plătească datoria companiei

Dincolo de cariera de succes, Gülçîn Kültür Şahin este o femeie la fel de fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de chipeșul cântăreț turc, Melik Haydar Şahin, care i-a devenit soț în anul 2014 și au o căsnicie reușită. Deși nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă și a fost deseori frustrată de kilogramele în plus, Gülçin Kültür Şahin și-a păstrat mereu optimismul și zâmbetul pe buze. De aproape un an celebra actrița a urmat o dietă strictă și a reușit să slăbească destul de mult.

Citește și: Cine este și câți ani are actrița Evrim Alasya, care va da viață personajului Meliha în noul serial turcesc Destăinuiri! Iată ce voce superbă are celebra actriță!

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?