Cine este bărbatul prins cu o grenadă în bagaj pe Aeroportul Otopeni

Author: Alina Petre

Bărbat prins cu o grenadă în bagaj pe Aeroportul Otopeni

Sursa: SRI.ro

Au fost momente de panică pe Aeroportul Otopeni, după ce un bărbat a fost prins cu o grenadă în bagaj. Poliţiştii de frontieră au alertat imediat Serviciul Român de Informații.

Bărbatul urma să decoleze către Malaga cu o cursă a companiei Wizz Air, dar a fost oprit de polițiștii de frontieră care au descoperit grenada la controlul bagajelor.

Citește și: Tânără româncă, ucisă în Irlanda. Ioana abia împlinise 30 de ani: "Sora mea frumoasa ai lăsat în urma ta o durere imensă!"

Cine este bărbatul prins cu o grenadă în bagaj pe Aeroportul Otopeni

Din primele informații, se pare că este vorba despre un bărbat, cetățean spaniol, în vârstă de 31 de ani, polițist de meserie în Spania.

Acesta urma să călătorească spre Malaga de pe aeroportul Otopeni, cu o cursă a companiei Wizz Air. În urma controlului la bagaje, poliţiştii de fontieră au descoperit că bărbatul transporta o grenadă de antrenament. Oamenii legii i-au alertat imediat pe ofiţerii SRI.

La fața locului o echipă de pirotehniști a constat că grenada nu avea încărcătură și urmează să fie ridicată de o echipă specializată din cadrul SIAS.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Ce le-a declarat bărbatul polițiștilor

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a uitat grenada în bagaj, după ce a efectuat antrenamente în Spania. 

Cetățeanul spaniol nu a fost reținut, însă a pierdut cursa către Malaga, pentru care avea bilet duminică seara, la ora 18.05.  

"Polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului internațional Henri Coandă efectuează cercetări față de o persoană, cetăţean spaniol, în bagajele căreia la controlul de securitate, pe sensul de ieşire, a fost descoperită o grenadă de antrenament. Din primele verificări rezultă că grenada nu avea încărcătură iar persoana susţine că a uitat-o în bagaj după antrenamentele efectuate în ţara de origine. Obiectul urmează să fie ridicat de către o echipă specializată din cadrul SIAS", potrivit Poliției de Frontieră.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic. Bulgaria a intrat în zona roșie

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru a descoperi dacă a fost încălcat regimul armelor și munițiilor.

Citește și: Un tânăr de doar 18 ani a murit după ce a încasat un pumn în cap de la un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani. Tragedia a avut loc în Constanța

 

 

Taguri:

„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies