Cine ar fi presupusa amantă a lui Călin Donca: „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția”. Cei doi au fost surprinși într-un club de fițe de pe litoral

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 iun 2024, 03:25

Călin Donca și presupusa amantă

Sursa: Cancan/ Instagram Călin Donca

Noi detalii picante ies la iveală din viața lui Călin Donca. După ce magistrații au respins solicitarea de eliberare a acestuia, vecinii fac mărturisiri bombă despre presupusa amantă a acestuia.

Scandalul în care este implicat Călin Donca pare fără sfârșit. După ce a fost acuzat de înșelăciune, omul de afaceri nu ar fi fost un model nici în viața de familie. Mai multe imagini și dezvăluiri în legătură cu presupusa amantă au ieșit la iveală.

Femeia alături de care a fost surprins Călin Donca

Vara trecută, omul de afaceri și o frumoasă brunetă au fost surprinși într-un club de fițe de pe litoral.

Presupusa amantă seamănă izbitor cu soția afaceristului, Orianda Donca, iar bruneta nu s-a putut abține să nu-și arate afecțiunea în public.

Citește și: Imagini exclusive cu locuința lui Călin Donca, de peste un milion de euro. Casa are piscină, cinematograf, salină și saună

Cei doi au fost surprinși în club, iar bruneta a avut o tentativă de-al lua de mână pe tânărul afacerist, însă acesta a respins-o discret, zona fiind destul de aglomerată.

Cu toate acestea, Orianda Donca nu ar fi fost străină de presupusa aventura soțului său, lucru confirmat și de vecini, relatează cancan.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Care este secretul Oriandei Donca, soţia milionarului Călin Donca! „Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează”

„Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc. Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles.

S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model”, ar fi declarat vecinii lui Călin Donca în presă, potrivit cancan.ro.

Presupusa amantă ar fi implicată în afacerile lui Călin Donca

Magistrații au respins cererea de eliberare formulată de avocatul afaceristului și au extins cercetările și asupra secretarei, despre care se spune că ar fi chiar presupusa amantă a lui Călin Donca, cea cu care s-a afișat pe litoral.

Citește și: Cine este soția milionarului acuzat de evaziune fiscală „Dormeam pe saltele” Călin și Orianda Donca sunt împreună de 14 ani și au 5 copii

„S-a plâns vreun investitor că a fost indus în eroare? S-a plâns cineva că a fost prezentată vreo afacere într-un mod nereal? Toată lumea a știut – cu bună credință prezentate – toate datele și toate posibilitățile de eventual profit”, a declarat Bogdan Cimbru, avocatul lui Călin Donca.

Citește și: Ce a transmis Pescobar după ce ANPC a pus lacătul pe restaurantul din Timișoara „Voiam să vă anunț că” Șeful ANPC a reacționat

Călin Donca este acuzat de faptul că ar fi creat statului un prejudiciu de peste 4 milioane de lei prin evaziune, dar și că ar fi înșelat cu 700.000 de dolari cumpărători ai unei criptomonede create de el.  

 


Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.