Cine e părinte mai bun? Moni sau Iri?

,

Cine este un părinte mai bun pentru micuţa Irina? Monica sau Irinel? Grea misiune au psihologii, care trebuie să spună instanţei dacă diva şi-a maltratat fetiţa sau nu!

Moni şi Iri îşi arătau altădată iubirea neţărmuită pe micile ecrane. Azi îşi promit că se sfâşie reciproc. E o luptă fără menajamente între soţii Columbeanu. Prinsă la mijloc, fără voie, micuţa Irinuca! Copilul a fost luat în această dimineaţă de la grădiniţă pentru a fi dus în faţa psihologilor. Micuţa a fost dusă să îşi vadă mama pentru a doua oară în trei săptămâni. Doamna Columbeanu nu a venit cu mâna goală la întâlnirea cu Irinuca. I-a pregătit 6 pungi cu cadouri. O păpuşă cu umbrele şi cărucior, dulciuri şi un balon colorat. La câteva minute la sediul Asistenţei Sociale a sosit şi miliardarul din Izvorani. Soţii Columbeanu au ieşit din sediul Asistenţei Sociale după câteva ore. Irinuca e un copil purtat pe drumuri, disputat de doi părinţi care parcă nu reuşesc să găsească înţelegerea nici măcar de dragul ei. La 4 ani nu are cum să înţeleagă de ce mama şi tata au ajuns să o poarte prin instituţii, iar o ceată de avocaţi îi urmăresc fiecare pas. Până una alta psihologii îşi fac datoria. Trebuie să analizeze reacţiile fetiţei în preajma Monicăi Columbeanu, acuzată de rău tratament asupra propriului copil. De ancheta specialiştilor e legată şi soarta fostei dive de la Izvorani. Îi vor fi sau nu ridicate drepturile părinteşti?

 

Citește și:

George Burcea a dat detalii despre divorțul de Andreea Bălan! Acuză că a fost înșelat!

Cu ce a fost îmbrăcată in sicriu Daniela Cușnir, cântăreața moartă în accident. Apropiații au plâns instant

Exclusivitate! Panica despre masca de protectie la scoala! Florentina Opris: "Cat de repede ati uitat de batista si unghiile taiate!"

În ce stare se află Jador, după ce a fost lovit în plin de o maşină, într-o intersecţie! Detalii de ultima ora!

Transformarea incredibila a lui Bursucu’! Cum arata indragitul prezentator dupa ce a slabit 16 kg


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies