Cine e Adrian Iovan, omul care a reusit sa aterizeze, in varful muntilor cu toti pasagerii in viata!

,

I-a placut sa zboare si si-a dedicat viata meseriei de pilot.

Adrian Iovan, pilotul care si-a pierdut viata in accidentul aviatic petrecut in Muntii Apuseni a trait o viata de film. Cine a fost omul care a reusit sa aterizeze, in varful muntilor cu toti pasagerii in viata?

A avut posibilitatea sa mearga la Metalurgie sau la Institutul de Marina, dar, dragostea pentru avioane l-a determinat sa aleaga meseria de pilot. Adrian Iovan si-a dedicat intreaga viata zborului.

Asa a ajuns sa aiba la activ 13.000 de ore de stat la mansa mai multor tipuri de avioane printre care si Boeing-uri 737. Iesit la pensie, Adrian Iovan, in varsta de 54 de ani, nu a putut sa stea departe de pasiunea vietii lui. Asa ca a ales zborurile private.

Mai mult, Iovan le preda arta pilotajului studentilor de la scoala de zbor. Se simtea, din nou in largul lui...

Pilotul Adrian Iovan a devenit cunoscut publicului, in urma cu opt ani cand s-a casatorit cu designerul Romanita Iovan, pe care a cunoscut-o in timpul unui zbor.

Nu a trecut mult si numele lui Adrian Iovan a fost implicat intr-un scandal. El a împuscat mortal un hot care intrase în caminul conjugal din cartierul Primaverii. Dupa o lunga ancheta, Adrian Iovan a scapat nevinovat. Instanta a decis ca pilotul a fost în legitima aparare.

Din mariajul lui cu Romanita a rezultat un fiu. Pentru pilotul Iovan era al doilea copil, el mai avea o fata dintr-o casatorie anterioara. Din pacate, casatoria cu Romanita nu a tinut, cei doi au divortat in 2008.

De doi ani de zile, Adrian Iovan participa la zboruri umanitare, precum cel efectuat în cursul zilei de ieri, pentru Agentia Nationala de Transplant. El transporta organe alaturi de echipele medicale specializate în vederea salvarii de noi vieti.

De data aceasta, insa, el si inca un medic nu au mai putut fi salvati.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce pericole va aduce valul trei de pandemie? Cei mai vulnerabili vor fi copiii și tinerii

Crește rata de infectare în București: 5 județe sunt în scenariul roșu

Demisie de răsunet în Guvern! Premierul Florin Cîțu a încercat să acopere rușinea

Vaccinul anti-COVID-19 este INTERZIS pentru unele persoane. Ce reacții poate avea în cazul acestor grupe

Anunț de ultimă oră! Românii care vor intra în carantină de astăzi, 4 martie. Ordinul a venit din partea Prefectului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies