Cine a vazut pe viu ce apare in poza asta, a murit! Vezi explicatia HORROR a acestei fotografii!

,

Aceste poze arata lava solidificata de la explozia nucleara de la Cernobal. Incidentul s-a petrecut la 26 aprilie, acum 28 de ani.

Chiar si acum, zona este radioactiva si niciun organism viu nu supravietuieste dupa ce ia contactul cu obiectele din zona. Oficial, in registre, apar doar 31 de morti, insa oamenii din zona spun ca multe lucruri sunt ascunse. 50.000 de locuitori au fost evacuati de catre Guvernul ucrainian in doar 3 ore. Un teritoriu mai mare de 2600 de kilometri patrati, in jurul locului accidentului a fost izolat si declarat zona cu risc ridicat de radiatii.

Explozia nucleara a contaminat o buna parte din Europa, dar mai ales Ucraina, Rusia si Belarus, care atunci erau republici ale URSS. Dupa decontaminarea zonei, asupra reactorului 4 a fost construit un sarcofag din beton. Timp de doua saptamani, reactorul a emis radiatii periculoase care au afectat mii de persoane.( sursa wowbiz. ro)

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum scapi de mirosul de miel atunci când pregătești friptura de Paște

PROIECT Conducătorii auto cu permis suspendat vor putea susţine testul de reducere a 'pedepsei' oriunde în ţară

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Când pică Duminica Floriilor 2021. Ce tradiții trebui să respecți în această zi

Model de plângere la Poliție pentru tulburarea liniștii publice

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies