Cine a fost eliminată aseară de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ilinca Vandici a făcut anunțul despre Semifinală și s-au redeschis liniile de vot

,

Aseară, la “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ediție eliminatorie, una dintre cele șapte concurente rămase în competiție a părăsit show-ul, în urma deciziei juriului.

Chiar înainte de Semifinală, anunțată aseară de Ilinca Vadinci, ce va fi difuzată sâmbătă viitoare, pe 12 decembrie, Roxana Nemeș și-a luat adio de la șansa de a fi câștigătoarea titlului de cea mai stilată femeie din România.

În Semifinala acestui sezon se vor duela, așadar, șase concurente: Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Oana Radu, Deea Codrea și Cristina Siscanu.

Un anunț surprinzător a făcut Ilinca Vandici aseară: liniile telefonice au fost redeschise, chiar după momentul eliminării, așa că telespectatorii își pot vota preferata, ei fiind cei care hotărăsc cine rămâne

în competiție, în lupta pentru marele premiu și titlul de Cea mai stilată celebritate din România.

Ediția concept de aseară, “Winter Wonderland” a adus telespectatorilor o serie de surprize, concurentele s-au întrecut în ținute spectaculoase și momente artistice excepționale. Însă, dacă unele dintre acestea au fost aplaudate de jurați,  altele au fost criticate, iar dezamăgirea s-a citit, atât în ochii concurentelor, cât și ai juraților.

Clasamentul de aseară, în ceea ce privește notele oferite de jurați, a plasat-o pe primul loc pe Alexandra Ungureanu, cu 14 puncte, pe locul secund fiind Andreea Tonciu, cu 12 puncte, și Cristina Sicanu, cu 11 puncte, pe a treia poziție.

Și în ceea ce priveste numărul de stele acumulat, Alexandra Ungureanu ocupă prima poziție, cu un total de 12, fiind urmată de Deea Codrea, cu 10 stele, și de Andreea Tonciu, cu 7 stele.

Pe ultima poziție, în clasamentul juraților, s-a clasat Roxana Nemeș, cu 6 puncte. Penultimul loc i-a revenit Oanei Radu, cu 8 puncte. În ceea ce privește numărul de stele acumulat, pe ultimul loc a fost Oana Radu, cu doar o singură stea, Theo Rose și Cristina Siscanu având fiecare câte 3 stele. Duelul eliminării le-a adus în fața juraților pe Roxana Nemeș, Cristina Siscanu, Oana Radu și Andreea Tonciu.

Jurații au decis ca Roxana Nemeș să părăsească competiția.

Citeste si: Prima reactie a Roxanei Nemes dupa eliminare!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Astazi in Gala "Bravo, ai stil! Celebrities": Cine e concurenta care i-a sfidat pe jurati si a venit in papuci! Cine va fi eliminata cu punctajul cel mai slab

În SUA se analizează posibile efecte adverse ale vaccinului J&J: cheaguri de sânge la nivel cerebral

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Astazi in "Bravo, ai stil! Celebrities!" Moment naucitor: Oana Radu ramane in sanii goi in fata juratilor

Theo Rose isi pune silicoane? O faimoasa bloggerita a luat atitudine

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies