Cinci lucruri pe care nu le stiai despre sotia fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg!

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre sotia fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg!

Asadar cine este femeia care i-a cucerit inima miliardarului de la Facebook? Iata cinci lucruri pe care nu le stii despre Priscilla Chan:

1. Este o intelectuala

Chan, nascuta in Braintree, Mass., a aboslvit liceul Quincy High School in 2003. Apoi a mers la Harvard unde a absolvit biologia. Potrivit paginii ei de Facebook, din 2007-2008, Chan a predat stiinta copiilor din scoala generala, un job pe care ea il descrie ca” petreand timp cu cei mici si incercand sa explic cum functioneaza lumea. Insa nu s-a oprit aici. Pe 14 mai, cand Mark Zuckerberg a implinit 28 de ani, Chan a absolvit scoala medicala UCSF, cu specialitatea pediatrie.

2. L-a intalnit pe Mark la o petrecere

Chan si Zuckerbergs-au intalnit acolo unde o multime de studenti se cupleaza – la o petrecere. Amandoi stateau fata in fata si faceau glume specifice varstei.

3. Ii plac lucrurile simple

Acum poate fi catalogata drept una dintre cele mai bogate femei din lume, dupa ce s-a maritat cu CEO de la Facebook, avere ce se ridica la peste 17 miliarde de dolari, insa ei ii plac lucrurile simple. Ne place sa facem lucruri obisnuite, a marturisit ea. Cei doi adora sa se plimbe prin parc, sa joace jocuri…

4. L-a facut pe Mark un om mai bun

Chan l-a inspirat pe Zuckerberg sa deruleze pe facebook un program de donare a organelor. In mai, Facebook a anuntat ca memebrii se pot inscrie safie potentiali donatori. La cina, discutam adesea despre Facebook si despre copii si despr ecopii pe care ea ii intalneste, a spus Zuckerberg, intr-un interviu despre Chan. Ii vede pe unde cum se imbolnavesc si dintr-o data, apare un donator disponibil si vine acasa cu ochii stralucind de bucurie deorece cineva se face bine.

5. I-a influentat interesul lui Mark in ce priveste China

Sotia lui Zuckerberg este americanca de origine chineza si vorbeste fluent, engleza, spaniola si cantoneza. In 2010 Mark s-a apucat sa invete chineza in vederea unei calatorii in China cu Chan pentru a vizita cateva rude ale ei. Desi nu a devenit un vorbitor de chineza, mark a putut sa lege o conversatie cu bunica miresei lui.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate