Cinci lucruri interzise în postul Paştelui! Ce tradiţii se respectă cu sfinţenie

,
postul pastelui
postul pastelui

Postul Paştelui este cel mai strict pentru credincioşi, iar în acest an totul devine şi mai complicat o dată cu pandemia de COVID-19.


In articol:

Autorităţile au impus o serie de măsuri prin care mai mult ca sigur vom petrece sărbătorile de la Paşte singuri, fără să ne reunim la o masă mare cu cei dragi.

Creştinii vor respecta toate obiceiurile vechi de ani de zile până în duminica Învierii, atunci când se va încheia postul.

Cinci lucruri de care să ţinem cont în Postul Paştelui

Postul Mare cum mai este cunoscut printre credincioşi vine cu o serie de interdicţii. Primul lucru interzis este consumul de alimente de origine animală: carne, lapte, brânzeturi etc. Se pot abate de la acest regim doar cei care sunt bolnavi şi au un anumit regim special de la medic.

Citeşte aici ce este interzis în Postul Paştelui.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ministerul Sănătății a făcut anunuțul despre vaccinul anti-Covid-19: „În cazul femeilor gravide, care alăptează sau care plănuiesc să rămână însărcinate...”

Filialele PNL intră în cursa pentru Congres: 'Performanţele electorale ale partidului sub conducerea lui Ludovic Orban sunt incontestabile'

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Când pică Dragobetele în 2021! Ce trebuie să faci în această zi

Durere fără margini pentru Tudor Gheorghe! Soția sa, actrița Georgeta Luchian Tudor s-a stins din viață

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies