Cinci greşeli pe care le facem atunci cumpărăm un costum de baie

,

Este sezonul concediilor şi al temperaturilor ridicate, iar mulţi dintre noi decidem să ne petrecem timpul pe plajă sau la piscină. Şi atunci vine întrebarea veşnică: „ce costum de baie ar trebui să îmi cumpăr”?

Dacă în cazul bărbaţilor răspunsul vine mai repede,  femeile îşi vor pune mult mai multe întrebări. Şi, pentru că situaţia nu este atât de simplă, trecem în revistă, mai jos, cele mai frecvente greşeli pe care le fac femeile atunci când îşi cumpără un costum de baie.

Materialul prea gros

În primul rând, este foarte important să nu alegi un costum de baie dintr-un material prea gros, ori prea subţire. Verifică pe etichetă detaliile materialului. Într-adevăr, acesta este unul dintre puţinele cazuri în care este mai bine ca materialul să aibă mai multă fibră sintetică.

Modelul nu se potriveşte cu silueta

Un alt aspect esenţial în cumpărarea costumului de baie este alegerea unui model care va avantaja silueta. Spre exemplu, femeile cu un bust generos nu ar trebui să folosească sutiene cu push-up sau model triunghi, ci modelul bandă. Modelul triunghi, spre exemplu, este recomandat femeilor care vor să atragă atenţia în partea de sus a corpului, mai degrabă decât în zona picioarelor, spre exemplu.

Comanzi mărimea greşită

Dacă faci comenzi online, este bine să fii foarte atentă în selectarea mărimii. Unele persoane cred că există numai mărimi universale şi atunci se pot păcăli. De aceea, este recomandat să cereţi informaţii despre mărimi. Un site cu costume de baie care răspunde unor astfel de cerinţe şi are modele foarte multe este sevensins.ro, spre exemplu.

Imprimeuri nepotrivite

Imprimeurile pot fi salvarea unui costum de baie. Însă exista situatii când nu sunt reuşite,  când nu se potrivesc cu locul în care se merge la plajă, ori cu stilul tău. Spre exemplu, dacă nu vrei să atragi prea mult atenţia asupra corpului tău, indicat este să nu porţi animal print sau culori prea tari, ci să rămâi la modele mai simple.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum se scrie corect: nivele sau niveluri?

SCHIMBARE TOTALĂ, prin OUG: șoferii își vor RECUPERA daunele din accidente direct de la propriii asiguratori

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Care este fructul numit banana nordului: Paw Paw rezistă și la -30 de grade!

Păstrăvul somonat. Cum s-a creat acest nou tip de pește care se găsește inclusiv în România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies