Cihan descopera secretul lui Hazal si este pe cale sa o denunte! Afla ce decizie va lua barbatul in privinta fiicei sale si la ce gest va recurge tanara rebela, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20.00, la Kanal D

Fapta lui Hazal iese la iveala si bulverseaza viata tuturor. Dezamagit din nou de fiica sa, Cihan are de gand sa o pedepseasca aspru pentru crima comisa.

Banuind ca Hazal pune ceva la cale impreuna cu Maide, Ozan si Cihan reusesc sa intercepteze o conversatie a celor doua si descopera cu stupoare ca tanara era amenintata de batrana ca toata lumea va afla ca este o criminala.Disperat de cele aflate, Cihan merge la vila Dilarei, pentru a-i cere socoteala fiicei sale. Barbatul ii prezinta fostei sale sotii inregistrarea cu pricina si toti cei de fata sunt socati. Incoltita, Hazal se vede nevoita sa marturiseasca cum s-au petrecut lucrurile in ziua fatidica. Dilara este uluita de fapta grava savarsita de  Hazal si se invinuieste pentru faptul ca nu a reusit sa controleze comportamentul fiicei sale. Pe de alta parte, Cihan pare mai hotarat ca niciodata sa nu mai treaca cu vederea greseala fiicei sale si ii spune raspicat fostei sale sotii ca singura solutie ca Hazal sa nu traiasca cu povara crimei este sa se predea.

Inspaimantata de decizia categorica a tatalui ei, Hazal fuge de acasa si ii cere ajutorul lui Mithat, care ii asculta povestea si incearca sa o convinga sa accepte sprijinul familiei sale.Intre timp, Cihan merge sa ii ceara socoteala lui Maide pentru faptul ca s-a folosit de fiica lui pentru a s-si duce la capat planul de razbunare si incearca sa o convinga sa ii dea arma crimei, cutitul cu care Hazal il injunghiase pe Ozgur.

Pe de alta parte, Cansu se confrunta cu noi manifestari ale bolii de care sufera si este nevoita sa accepte tratamentul impus de medic, insa de teama ca sarcina sa ar putea fi in pericol, aceasta renunta la pastilele prescrise, prefacandu-se ca le inghite. Deniz descopera strategia sotiei sale si ii reproseaza faptul ca isi neglizeaza tratamentul, ignorand sfaturile medicului.

Intre timp, Cihan are din nou o intrevedere cu misterioasa Selma, cea care ii propusese sa devina aliati pentru a-l distruge pe Harun. Femeia ii aduce multe documente importante, care il incriminau pe dusmanul lor, dovedindu-i loialitatea sa fata de alianta incheiata.
Cihan renunta pentru moment la razbunarea impotriva lui Harun, concentrandu-se pe problemele celor doua fiice ale sale, care treceau prin momente dramatice. Acesta cauta o solutie rezolvarea situatiei in care se afla Hazal.

In tot acest timp, Rahmi, batran si bolnav, citeste intr-un ziar anuntul dat de Maide si este ingrozit de gandul ca in scurt timp va fi depistat de politie si va ajunge la inchisoare pentru moartea lui Ayse...

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate