Cihan afla un detaliu terifiant despre Ozan! Este citit testamentul lasat de Harun si intreaga situatie se precipita! Afla ce hotarare neasteptata a luat barbatul inainte de a-si da viata pentru propriul lui fiu, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor",

Dilara hotaraste ca a venit momentul sa incheie capitolul dramatic din viata sa si solicita citirea testamentului lasat de Harun.

In vreme ce Cihan se lupta sa mentina unita familia sa si sa il aduca pe drumul cel bun pe fiul lui, Ozan isi ignora parintii  si se dedica noilor sale preocupari. Tanarul nu asculta nici de sfaturile bunicului sau, care incearca sa il determine sa reactioneze si sa revina la realitate, ci dimpotriva continua sa piarda la jocurile de noroc si sa fie din ce in ce mai rebel. Influentat de oamenii lui Damir, Ozan poarta asupra o arma pe care este tentat sa o foloseasca ori de cate ori il deranjeaza ceva.

Afland de starea precara a fiului sau, Cihan incearca sa il readuca la realitate si sa il determine sa renunte la noua lui atitudine, insa fara sorti de izbanda, deoarece tanarul il infrunta pe cel pe care l-a considerat intotdeauna tatal lui si este la un pas sa ii curme viata.

Dupa conflictul aprins cu tatal sau, Ozan dispare fara urma, cu arma asupra lui, ingrijorandu-i pe toti cei apropiati. Disperat, Cihan il denunta la politie, preferand ca tanarul sa ajunga dupa gratii decat sa isi puna viata in pericol.

Intre timp, batranul care sustine ca este adevaratul tata al Dilarei, este hotarat sa faca publica informatia, pentru ca fiica lui sa il recunoasca si sa il accepte in familia ei, pentru a se bucura de afectiune in ultimele sale zile de viata ramase. Dilara este socata de gestul batranului si nu crede in spusele acestuia, insa Cihan, care intelesese situatia barbatului incearca sa o convinga pe fosta sa sotie ca totul este adevarat.

Secatuita de puteri, Dilara isi doreste sa incheie capitolul dramatic al vietii sale si solicita citirea testamentului lasat de Harun. Aceasta prefera ca totul sa se desfasoare in prezenta lui Cihan pentru a avea sprijinul lui. Asa cum banuia, Dilara afla ca Harun isi impartise averea intre ea si fiul lor, Alaz, insa ceea ce ii socheaza pe toti este faptul cam area companie ERG, fusese vanduta de Harun, cu putin timp inainte de moartea sa, lui Ozan…Nu ratati in aceasta seara, un nou episod din "Furtuna pe Bosfor", de la 23.00, la Kanal D

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate