Christian Sabbagh a povestit ce s-a intamplat in weekend pe Litoral: "O masa a avut nota de plata de peste 40.000 de euro"

Prezentatorul Stirilor Kanal D a fost in weekendul de 1 Mai pe Litoral, in Mamaia si Vama Veche, alaturi de inspectorii ANAF.

"Americanii au o vorba: de moarte si de FISC nimeni nu scapa. Litoralul romanesc este un corn al abundentei. Am vazut multe statiuni luxoase, dar ce am vazut aici... Numai masini luxoase, achitai un sfert din datoria Romaniei cu banii de pe ele. Foarte multi patroni de cluburi au respectat legea. Am vazut o nota de plata deschisa: in 6 ore, masa consumase de 40.000 de euro. Probabil aveau sampanii si caviar, altceva ce sa fie. Pentru un muritor de rand, e un apartament. Un om munceste o viata pentru acesti bani si altii ii toaca intr-o zi.
ANAF si-a facut treaba. Nu mai este FISC-ul pe care il stiam, se fac harti relationare, au informatii. Au fost putini turisti declaratii, cei din hoteluri si pensiuni. Poate au fost mai multi. Au fost incidente intr-un club din Mamaia, dar cand ai de-a face cu oameni bauti care vor sa se distreze... Oamenii aceia vor fi cercetati pentru ultraj. Am fost in Vama Veche, au devenit violenti. Sunt acte huliganice, dar vor fi prinsi. E o chestiune de timp.
Citeste si: Imagini UNICE de la descinderile inspectorilor Antifrauda de pe Litoral. Tinta lor: cluburile de lux, unde se invart sume URIASE
Cele mai frumoase femei erau in Mamaia. Trup de manechine si bolizi sau cu baieti de bani gata. In acest weekend, pe Litoral, s-au incasat peste 16 milioane de euro. Nu suntem o tara saraca! Eu nu cred ca a existat criza. Au fost doua cluburi inchise, cand au aparut inspectorii ANAF, consumatorii au devenit violenti", a marturisit Christian Sabbagh pentru WOWbiz.

"Americanii au o vorba: de moarte si de FISC nimeni nu scapa. Litoralul romanesc este un corn al abundentei. Am vazut multe statiuni luxoase, dar ce am vazut aici... Numai masini luxoase, achitai un sfert din datoria Romaniei cu banii de pe ele. Foarte multi patroni de cluburi au respectat legea. Am vazut o nota de plata deschisa: in 6 ore, masa consumase de 40.000 de euro. Probabil aveau sampanii si caviar, altceva ce sa fie. Pentru un muritor de rand, e un apartament. Un om munceste o viata pentru acesti bani si altii ii toaca intr-o zi", a spus Christian Sabbagh.

"ANAF si-a facut treaba. Nu mai este FISC-ul pe care il stiam, se fac harti relationare, au informatii. Au fost putini turisti declarati, cei din hoteluri si pensiuni. Poate au fost mai multi. Au fost incidente intr-un club din Mamaia dar, cand ai de-a face cu oameni bauti care vor sa se distreze... Oamenii aceia vor fi cercetati pentru ultraj. Am fost in Vama Veche, au devenit violenti. Sunt acte huliganice, dar vor fi prinsi. E o chestiune de timp", a marturisit jurnalistul Kanal D.

Citeste si: Imagini UNICE de la descinderile inspectorilor Antifrauda de pe Litoral. Tinta lor: cluburile de lux, unde se invart sume URIASE

"Cele mai frumoase femei erau in Mamaia. Trupuri de manechine si bolizi sau cu baieti de bani gata. In acest weekend, pe Litoral, s-au incasat peste 16 milioane de euro. Nu suntem o tara saraca! Eu nu cred ca a existat criza. Au fost doua cluburi inchise, cand au aparut inspectorii ANAF, consumatorii au devenit violenti", a marturisit Christian Sabbagh pentru WOWbiz.

##VIDEO137418##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate