Chiftelele moldoveneşti de post

,

Doamnelor şi domnilor, puneţi-vă şorţul de bucătărie.

Astăzi vă arătăm cum se prepară chiftelele moldoveneşti de post, Nu numai că sunt uşor de pregătit, dar sunt şi foarte gustoase. Postiţi dar vă e poftă de nişte chifteluţe ? Nicio problemă. Avem pentru dumneavoastră o reţetă specială . O gospodină din moldova ne-a arătat cum să înlocuiţi carnea cu ciupercile. ciuperci soia miez d epaine făină verdeaţă usturoi condimente Dacă aveţi toate ingredientele puteţi să vă apucaţi de treabă. Se pun într-un castron şi se amestecă. În timp ce amestecaţi mai presăraţi nişte făină şi când totul s-a omogenizat pregătiţi tigaia în care veţi praji chiftelele. Un sfat foarte important acum. Gospodina noastră vă recomandă ca după ce prăjiţi două rânduri de chitfelute în acelaşi ulei, să-l schimbaţi. Asta dacă vreţi ca mâncarea să aibă un gust proaspăt.

 

Citește și:

Rețetă de măsline pane. Cum se fac, de fapt, acestea și ce tip de măsline trebuie să folosești

Cu cine s-a iubit Zoia, singura fata a lui Nicolae Ceausescu

Mesaje, SMS-uri și felicitări deosebite de Sfânta Maria. Acum chiar se spune la mulți ani celor care poartă numele de Maria sau Marian

Greseala pe care o fac multi soferi, ii poate costa prea scump. Ce sa nu lasi in masina pe canicula

Ce miros are coronavirus? Specialistii antreneaza caini care sa descopere persoanele infectate asimtomatice


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies