Chiftelele moldoveneşti de post

Doamnelor şi domnilor, puneţi-vă şorţul de bucătărie.

Astăzi vă arătăm cum se prepară chiftelele moldoveneşti de post, Nu numai că sunt uşor de pregătit, dar sunt şi foarte gustoase. Postiţi dar vă e poftă de nişte chifteluţe ? Nicio problemă. Avem pentru dumneavoastră o reţetă specială . O gospodină din moldova ne-a arătat cum să înlocuiţi carnea cu ciupercile. ciuperci soia miez d epaine făină verdeaţă usturoi condimente Dacă aveţi toate ingredientele puteţi să vă apucaţi de treabă. Se pun într-un castron şi se amestecă. În timp ce amestecaţi mai presăraţi nişte făină şi când totul s-a omogenizat pregătiţi tigaia în care veţi praji chiftelele. Un sfat foarte important acum. Gospodina noastră vă recomandă ca după ce prăjiţi două rânduri de chitfelute în acelaşi ulei, să-l schimbaţi. Asta dacă vreţi ca mâncarea să aibă un gust proaspăt.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate