Cezar sau Iancu? Cine a câștigat imunitatea și dreptul de a nominaliza în consiliu?

Bătălia finală pentru imunitate s-a dus între Cezar și Iancu, doi concurenți foarte puternici și motivați să meargă cât mai departe în competiția "Survivor România".


In articol:

Primul joc pentru imunitate a fost câștigat detașat de Cezar, după care Iancu a reușit să își recapete concentrarea și să câștige cel de-al doilea joc.

Astfel, lupta finală pentru imunitate s-a dat în cea de-a treia probă, una care i-a determinat pe concurenți să își depășească limitele.

Citeste si: Gabriel, mesaj dur despre fosta lui iubita, Daiana: ''O respect ca femeie, imi pare bine ca...''

Cezar sau Iancu? Cine a câștigat imunitatea și dreptul de a nominaliza în consiliu?

Forța în brațe și concentrarea au făcut diferența de această dată la "Survivor România", iar concurentul care a reușit să câștige ultima probă a fost Iancu.

Citeste si: O BOALĂ nemiloasă face ravagii în România. Multe spitale nu vor să se ocupe de ei - capital.ro

Lupta a fost una foarte strânsă. Cele câteva secunde în care Iancu a reușit să reziste l-au transformat în câștigător, bucurându-se astfel de imunitate și de dreptul de a nominaliza în consiliu. 

Citeste si: Ella, mesaj plin de durere pe o retea de socializare: ''Doar eu stiu cum...''

Iancu: Cred că determinarea foarte mare (n.r. l-a făcut să reziste cu o secundă în plus) pentru că aveam asta în cap. Și mie îmi era la fel de greu, la fel ca și lui Cezar, poate chiar mai greu, dar aveam mâinile acolo, le simțeam că îmi ard, că îmi pică de la coate, dar am zis că nu dau drumul până nu o să cadă ele, singure. Când nu mai poți, tot mai poți un pic.

Citeste si: Tulburător! Elena Ionescu, dezvăluiri uluitoare despre traumele trăite!  ”Am  reușit să trec peste niște frustrări și m-am arătat oamenilor poate așa cum nu m-au văzut niciodată, fără mască!”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies