Cetatea Filmului e in STARE de SOC: Una din cele mai mari celebritati e in COMA!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 aug 2021, 02:15

Actori, cantareti si oameni de televiziune sunt cu sufletul la gura pentru una din cele mai mari celebritati ale lumii.

Cunoscutul om de televiziune, Joan Rivers, trece prin momente extrem de dificile deoarece se afla in coma indusa. Colegii de la postul de televiziune unde Joan prezenta o emisiune de moda sunt alaturi de ea. Juliana Rancic si kelly Osbourne i-au trimis pe retelele de socializare mesaje de sustinere. Familia artistei se afla in permanenta alaturi de ea, la spital, in New York.

Rivers se afla in coma si este mentinuta in viata cu ajutorul aparatelor.

Surse din preajma starului in varsta de 81 de ani spun ca familia nu s-a hotarat inca daca va opta pentru oprirea aparatelor. Toata lumea spera ca isi va reveni. Rivers se afla in coma indusa dupa ce a facut o insuficienta respiratorie in timpul unei operatii de rutina. Pana acum, nu s-a aflat nicio veste cu privire la ameliorarea starii ei de sanatate.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies