Centrul Medical Anadolu din Turcia se ofera sa acorde asistenta medicala victimelor incendiului de la clubul Colectiv

Centrul Medical Anadolu din Turcia isi exprima solidaritatea fata de familiile celor raniti in incendiul petrecut vineri seara in Capitala, informand sambata Ministerul Sanatatii de la Bucuresti ca pot asigura asistenta medicala in clinica de la Istanbul pentru victimele ale caror arsuri nu depasesc 30 % din suprafata corpului.

Medicii si reprezentantii spitalului Anadolu se afla la dispozitia autoritatilor medicale romane, urmand sa intervina de urgenta atunci cand li se solicita ajutorul.

 

Despre Centrul Medical Anadolu

Anadolu se regaseste in top 5 cele mai performante spitale din lume. Centrul Medical Anadolu este parte a Fundatiei Anadolu, infiintata in 1979. Spitalul a luat nastere in 2005, in urma afilierii unice in Europa cu Johns Hopkins Medicine, din Statele Unite. Acest parteneriat presupune atat contactarea specialistilor americani pentru a doua opinie medicala cat si instruirea permanenta a  personalului de la Istanbul de catre medici certificati de catre consiliul Statelor Unite ale Americii.

Spitalul Anadolu din Istanbul este Centru de Excelenta pentru: oncologie, chirurgie cardiovasculara, transplant de maduva , neurochirurgie, sanatatea femeii si fertilizare in vitro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate