Cemile si Arif traiesc socul vietii lor! Vezi ce surpriza li se pregateste celor doi azi in "Tradarea", de la 20.00, la Kanal D

Arif si Cemile sunt urmariti pas cu pas de catre Tugrul, care vrea cu orice pret sa se razbune pe Arif, pedepsindu-l pentru moartea fratelui sau.

Barbatul ii trimite lui Cemile mai multe indicii despre ceea ce avea sa le pregateasca celor doi. La Londra toata lumea asteapta rezultatul operatiilor suferite de Zehra si Bahar. Familiei fetitei i se alaturi Ziya, fostul logodnic al lui Bahar, iar Soner nu-l agreeaza. Medicii ii anunta pe toti ca cele doua operatii au fost dificile si Ziya este singurul care ii poate oferi ajutorul lui Bahar.

In acest timp, Deniz are un accident casnic si Soner se vede nevoit sa se intoarca urgent la Istanbul, lasand-o pe Bahar in grija fostului ei logodnic, desi este ultimul lucru pe care si l-ar fi dorit. Ziya profita de situatie si incearca sa o recucereasca pe Bahar, ascunzandu-i acesteia faptul ca Soner suna mereu sa intrebe de starea sa.Osman continua sa se ascunda in casa iubitei lui Mete, iar apropierea de Ayca ii resusciteaza sentimentele fata de aceasta. Insa sperantele lui Osman se risipesc atunci cand afla ca fratele sau si Ayca s-au logodit.

Pe de alta parte, Tugrul este hotarat sa isi duca planul de razbunare la capat si ii trimite lui Cemile un pachet in care aceasta gaseste corespondenta dintre Arif si fosta lui sotie, despre care aceasta stia ca este moarta. Tugrul ii cheama pe Cemile si pe Arif la o intrevedere, intr-un loc izolat, invocand ca motiv, revederea dintre Arif si fosta sa sotie, insa cei doi au parte de o surpriza socanta…Cum va reactiona Cemile cand va afla secrete din trecutul lui Arif si ce pedeapsa va primi Arif de la dusmanul sau, puteti afla urmarind in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Tradarea”, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate