CELULITA le-a facut de RAS. STARURILE cu cele mai HIDOASE aparitii in costum de baie! FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:03

Celulita este o mare problema a femeilor indiferent de varsta sau situatie financiara, precizam partea materiala deoarece tot mai multe femeie cred ca banii pot rezolva totul, dar nu si in acest caz.

Aparitia celulitei tine de mosternirea genetica, dar in special de stilul de viata a persoanei respective. Astfel, daca nu vrei sa ai celulita trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa, sa faci sport, masaj si sa renunti definitiv la alcool, cafea si fumat.

 

Chiar daca sunt bogate si au o armata de oameni care se ocupa de look-ul lor, unele celebritati tot nu au reusit sa scape de celulita, iar imaginile de mai jos

vorbesc de la sine.

 

Desigur, unele dintre vedetele de mai jos au mai reusit pe parcurs sa scape de celulita, dar nu definitiv iar efortul depus a fost considerabil. Cu toate acestea odata trebuie avut in vedere ca celulita poate sa reapara oricand daca persoana respectiva nu are un stil de viata sanatos.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Când se lansează Kanal D 2? Anunț oficial

 

Asadar, mai jos va prezentam vedetele care au socat opinia publica odata cu aparitia in presa a acestor imagini.

Kate Gosselin
Donatella Versace

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!