Celia așteaptă al doilea copil! Artista a dat vestea chiar de ziua ei: ”E o binecuvântare faptul că după lungi încercări am reușit!” Prima imagine cu burtica

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 aug 2022, 11:35

Celia, mama pentru a doua oara

Sursa: Instagram

Celia este în culmea fericirii! După lungi încercări dorința i s-a îndeplinit, artista urmează să devină mămică pentru a doua oară. Vestea a fost dată de aceasta chiar de ziua ei.

Celia este o persoană destul de discretă când vine vorba despre viața personală. Deși în ultimele zile s-a speculat că artista ar fi însărcinată cu al doilea copil, ei bine, în această dimineață, îndrăgita artistă a confirmat totul. Celia le-a împărtășit urmăritorilor din mediul online că așteaptă încă o minune în viața ei, după lungi încercări.

Celia, însărcinată cu al doilea copil

Deși a fost luată pe nepregătite,

după ce în presă s-a scris că este însărcinată, în această dimineață, Celia a venit cu confirmarea. Artista le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram, printr-un mesaj plin de emoție, că urmează să devină mamică pentru a doua oară. 

Aceasta a postat și prima imagine cu burtica de gravidă, din fotografie se poate observa că sarcina este destul de avansată, iar cântăreața arată foarte bine, semn că nu a luat prea mult

în greutate.

Citeste si: Celia, probleme serioase de sănătate: „Experiența COVID-19 a fost un coșmar pentru mine!” Ce a pățit cântăreața și cum se simte acum?

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Celia a ținut să dea vestea minunată chiar de ziua ei de naștere, o zi cu

mare semnificație la creștini, fiind zi de mare sărbătoare, însă a anunțat a doua zi, după ce în presă s-a scris că ar urma să devină din nou mamă. Vedeta a scris câteva rânduri pline de emoție și îi mulțumește lui Dumnezeu că după multe încercări a reușit din nou să devină mamă.

”Ieri a fost ziua mea, ❤️m-am nascut in acea zi in care bat clopotele in mai toate bisericile

din Tara. 🤍
O zi plina de rugaciune, in care probabil si cerul zambeste:) chiar m-am abtinut tare sa nu postez, desi mi-as fi dorit sa impartasesc bucuria cu voi de ziua mea, am ales sa mai tinem minunata veste pentru noi ceva timp. Totusi s-a intamplat ca altcineva sa dea vestea in locul nostru de ziua mea, iar acum, cum as putea sa neg cea mai mare bucurie a noastra???

NUME DE FETE. Peste 1000 de variante! Semnificatie nume. Cum sa alegi cel mai potrivit nume pentru fetita ta


E o binecuvantate faptul ca dupa lungi incercari am reusit! 🙏
Puterile Ceresti sa fie zid puternic de protectie pentru familia mea, e dorinta pe care o am de ziua mea, caci familia noastra se mareste cu inca un sufletel! 🤍🙏❤️
Aceleasi ganduri curate le trimit catre voi, protectie Divina si o zi minunata sa aveti! 🤗”, a scris Celia pe Instagram, în urmă cu puțin timp.

Citeste si: Celia, sotul si fiul ei, o noua traiectorie! Cantareata renunta la Australia si se intoarce acasa! Cum a luat aceasta decizie radicala!

Celia este extrem de împlinită, mai ales că, în trecut, a mai pierdut o sarcină pe care și-a dorit-o enorm. Se pare că dorința i s-a împlinit și o minune va veni în viața ei.

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!