Celebritatile si familiile lor. Cum arata surorile celor mai admirate dive internationale!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

La fel cum exista posibilitatea ca doi gemeni sa nu semene deloc din punct de vedere fizic, este posibil ca frati sau surori care nu sunt gemeni sa arate aproape identic!

Iata dovezile! Victoria Beckham si sora ei, Louise Adams, seamana destul de bine, in special in zona pometilor si a ochilor!

Chiar si in ciuda operatiilor estetice pe care si le-au facut de-a lungul anilor Janet si LaToya Jackson au inca trasaturi identice. Este o diferenta de 8 ani intre Lindsay Lohan si sora ei, Ali, dar asemanarea dintre ele este incredibila!

Cat despre Penelope si Monica Cruz, cele doua nu doar ca sunt foarte apropiate si lucreaza impreuna, dar lumea ar putea jura ca sunt gemene! Ochii de un albastru marin pe care ii au in

comun le fac si pe Emily si Zooey Deschanel sa semene precum doua picaturi de apa.

Kate Middleton si sora ei mai mica, Pippa, ar putea fi cu usurinta confundate. Un alt bun exemplu sunt Haylie si Hilary Duff care nu sunt gemene, desi ai putea sa juri asta cand le vezi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO134644##

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!