Celebritati care au aceeasi varsta, dar arata complet diferit! FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:22

Fiecare persoana arata diferit in momentul in care inainteaza in varsta, unii mai bine, iar altii mai rau. Nu este nimic nou, dar este o diferenta care conteaza oricat de mult s-ar spune ca nu conteaza.

Asa se intampla si in radul celebritatilor de la Hollywood, desi cele mai mai multe dintre ele au apelat de-a lungul anilor la tot felul de operatii estetice pentru imbunatatirea spectului fizic. Din pacte nu tot au timpul aceste interventii chirgicale au si efecte pozitive.

Bineinteles, ca fiecare persoana in parte este influneta si de genele pe care le mosteneste, dar cu toate acestea viata plina de excese de tot felul nu intarzie sa-si puna amprenta pe aspectul fizic al celebritatilor de la Hollywood.
Asadar, in imaginile de mai jos aveti ocazia de a vedea o serie de vedete care in ciuda faptului ca sunt de aceeasi arata diferit.


 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies