Celebritati care arata mai bine odata cu trecerea anilor! Iti place cum aratau in tinerete? FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:36

Nu toate celebritatile au de suferit de pe urma recerii timpului, unele au ajuns sa arate chiar mai bine decat in tinerete.

Poate pare greu de crezut, dar unii actori de la Hollywood arata parca mai bine odata cu trecerea anilor. Care sa fie secretul unui look de invidiat indiferent de varsta? Noi nu putem decat sa facem speculatii deoarece sunt multi factori care ar putea influenta aspectul fizic al unei persoane. Conteaza stilul de viata, mai exact numarul noptilor pierdute, alimentatia, viciile- totul trebuie sa fie ponderat.

 

O tânără de 21 de ani a fost găsită fără viață, înfășurată în cearșafuri, într-un coș de cumpărături. În ziua dispariției, își anunțase mama că se întoarce acasă

Dar pana vom reusi sa descoperim

secretul tinerii fara batranete, va propun sa consulati galeria foto de mai jos si sa vedeti care sunt celebritatile ce arata mult mai bine acum decat in tinerete.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Avril Lavigne

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!