Celebra İrem Helvacıoğlu, prima apariție în public, alături de noul ei iubit! Iată cine este chipesul bărbat care i-a cucerit inima frumoasei actrițe!

,

İrem Helvacıoğlu, actrița care a dat viață personajului Nefes în serialul Lacrimi la Marea Neagră, iubește din nou! Iată cum arată noul ei iubit!


In articol:

Carismatica Irem Helvacioglu, care a fascinat publicul din Turcia și de peste hotare cu rolul Nefes, magistral intepretat în serialul "Lacrimi la Marea Neagră", este considerată una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului, în țara sa natală.
Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2014 când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a interpretat rolul cadanei Nurbahar, iar apoi în serialul Lacrimi la Marea

Neagră, în anul 2019, în care a jucat rolul principal Nefes.

Celebra İrem Helvacıoğlu, prima apariție în public, alături de noul ei iubit!

İrem Helvacıoğlu s-a născut în 1990, în Germania, însă pentru că părinții săi au origini turcești au decis că peste ani să revină în Turcia. Pentru că a demonstrat un talent nativ actoricesc, tânăra Irem a fost îndrumată de părinții săi să studieze în domeniul actoriei la vârstă majoratului. Astfel, această s-a înscris la cursurile de actorie în cadrul Teatrului Mujdat Gezen, din Istanbul.

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu, o actrita talentata si apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram İrem Helvacıoğlu]

İrem Helvacıoğlu s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Această a debutat la vârstă de 20 de ani în serialul polițist "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" și apoi au continuat alte câteva roluri în producții de succes, care i-au adus celebritate și admirația publicului. În prezent această are 31 de ani și continuă să își surprindă fanii cu noi apariții incredibile în producții de excepție.

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu si noul ei iubit

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", aniversare cu peripetii! Iata cum a fost surprinsa in club, alaturi de prietenii sai!

Dincolo de platourile de filmare, İrem Helvacıoğlu nu s-a bucurat de același mare succes și în viață personală, deoarece a suferit multe dezamăgiri și eșecuri în dragoste. După câteva relații nereușite, İrem Helvacıoğlu iubește din nou.

Și se pare că de această dată a întâlnit un bărbat cu adevărat special, deoarece pare extrem de fericită și împlinită. Frumoasă actrița a publicat pentru prima dată imagini cu noul ei iubit, renumitul afacerist, Yolaç Özcan, în preajma Revelionului, când s-au fotografiat împreună ținându-se im brațe, lângă brad.

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu, alaturi de noul ei iubit

[Sursa foto: Instagram İrem Helvacıoğlu]

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, schimbare radicală de look! Iată cum arată frumoasă actrița la trei ani de la inchierea filmărilor pentru serialul Lacrimi la Marea Neagră!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizia Poliţiei în cazul miliardarului prins cu 400 de kilometri pe oră pe o autostradă din Germania. „Nimeni n-a fost în pericol” VIDEO

İrem Helvacıoğlu, schimbare radicală de look! Iată cum arată frumoasă actrița la trei ani de la inchierea filmărilor pentru serialul Lacrimi la Marea Neagră!

Scandalul Eurovision continuă - Anchetă în Republica Moldova pentru a elucida de ce juriul său a acordat un punctaj 'suspect de mic' României

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Surpriză de proporții în showbiz-ul din Turcia! Frumoasa actrița Irem Helvacioglu trăiește o superbă poveste de dragoste cu un actor celebru!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies