Cele mai jenante momente ale unor celebritati de peste hotare! VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:04

Vedetele sunt si ele oameni obisnuiti, cu slabiciuni si stangacii. Reusesc si ei sa treaca prin situatii stanjenitoare, iar din nefericire pentru ei paparazzi sunt mereu acolo sa surprinda momentul.

Culmea si vedetele au celulita, transpira sau le cade mancare din gura in momente de neatentie. Dovada? Cateva poze si filmulete surprinse de paparazzi. Atunci cand e caldura mare transpiratia le da de furca starurilor de la Hollywood. Vizioneaza materialul video si poti afla care au fost cele mai jenante momente prin care celebritatile au fost nevoite sa treaca, desigur, in fata intregului mapamond.
 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies