Cele mai HOT noutati despre VEDETELE de la noi: stii care va fi nunta anului 2015? Iata detalii dezvaluite in exclusivitate

Editor: Adelina Minulescu Author: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Saptamana aceasta, vedetele n-au incetat sa ne surprinda! De exemplu, intr-adevar, in ultimul timp Andreea Balan e din ce in ce mai indrazneata, dar chiar nu ne asteptam sa renunte la haine in vazul tuturor si mai ales in fata camerelor!

Aflata la radio pentru a-si promova noua piesa, Andreea Balan a stiut cum sa se faca ascultata. Dupa ce a dansat, artista a raspuns pozitiv provocarii de a se dezbraca!

Apropo de radio si de hit-uri, zau ca nu ne-a venit sa credem cand am auzit ca piesa “Inimi desenate” a Deliei, ar fi copiata! Am cautat si noi melodiile din care artista noastra s-ar fi inspirat si iata care credem ca ar fi pasajele asemanatoare.



Culmea e ca Delia nu ar fi copiat-o doar pe Jeanette Biederman, ci si pe Billie Myers! In acest caz, pana si versurile sunt aceleasi!

V-o aratam acum pe frumoasa Madalina Ghenea, a carei viata pare ca e din ce in ce mai roz! Pe Instagram-ul ei si-a postat video-uri in care ne arata cat de bine se distreaza alaturi de prietena ei!##VIDEO137133##

E si firesc sa fie atat de zen pentru ca toate ii merg ca pe roate! Stiti ca are toate sansele ca noul film in care joaca sa fie castigator la Festivalul
de anul acesta de la Cannes? Abia asteptam sa o vedem pe-a noastra in “La Giovinezza”, pelicula in care Madalina a avut sansa sa joace alaturi de mari actori precum Michael Caine sau Jane Fonda!

Trecem acum la o pustoiaca ce are toate sansele sa fie o mare pictorita! Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor se pare ca are talent si manuieste pensula cu dibacie! A fost candva atrasa de modeling, dar mai nou, va avea propria ei expozitie.
Tablourile chiar sunt impresionante! Oare Moni vine la vernisaj?

Pe final, va dezvaluim detalii ale nuntii anului! Cum? Nu stiti care va fi aceea? Bineinteles ca cea dintre Anda Adam si Sorin! Se anunta nunta mare pe data de 7 iunie! Asa vor arata invitatiile care au fost scrise in rime, iar insusi Nicu Gheara impreuna cu sotia lui, le vor fi nasi!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!