Cele mai drăguțe animale din lume: Sunt, pur și simplu, adorabile

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 03 feb 2023, 10:48
Care sunt considerate cele mai drăguțe animale din lume? Foto(7)

Iată cele mai drăguțe animale din lume.

Sursa: https://pixabay.com/

Care sunt considerate cele mai drăguțe animale din lume?

Este uimitor câte specii de animale ne înconjoară în întreaga lume,

dar care sunt considerate cele mai drăguțe dintre acestea?

Top 10 animale drăguțe

Chiar dacă unele animale au un aspect înfricoșător, unele dintre acestea sunt pur și simplu adorabile. Haideți să cunoaștem câteva dintre cele mai drăguțe animale din lume.

Citește și: Ziua Cârtiței, 2 februarie 2023: Obiceiul care ne arată când începe, de fapt, primăvara

Iată un top 10 al acestora:

10 – Puii de mamifere

Canis lupus familiaris, cunoscută drept câinele domestic, a evoluat să supraviețuiască prin simplul fapt că a ales să transmită noilor generații cele mai drăguțe gene. De aceea puii acestora dispun de toate trăsăturile pe care oamenii le apreciază. Aceștia sunt micuți, capul lor este mai mare în comparație cu corpul, iar ochii sunt mari în comparație cu capul.

9 – Slow Loris

Aceste primate au nasul și gura mici, iar ochii măriți, ceea ce îi face pur și simplu adorabili. Totuși, frumusețea lor nu ar trebui să vă păcălească deoarece mușcătura lor este extrem de toxică, ceea ce este extrem de rar în rândul mamiferelor.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

8- Suricatele

Acestea sunt mamifere de dimensiuni mici, care se trag din neamul mangustelor și provin din Africa de Sud. Acestea sunt considerate printre cele mai simpatice de pe planetă. Trăiesc în colonii de până la 30 de indivizi și au un instinct de supraviețuire ciudat. Mai exact, una sau mai multe suricate stau în picioare, în fața vizuinei, pentru a vedea dacă vin prădătorii, acest lucru fiind vorba doar de lupta pentru supraviețuire, nu doar de un comportament adorabil.

7- Urșii koala

Oamenii alocă, anual, sume exorbitante pentru protejarea urșilor koala în comparație cu alte specii. Principala trăsătură, care îi face adorabili, este capul mare și rotund, precum și trăsăturile mici, acestea imitând trăsăturile propriilor noștri bebeluși.

6– Caracatițele Flapjack și Dumbo

Acestea sunt considerate drăguțe datorită interacțiunilor cu ele de-a lungul a zeci de mii de ani. Drăgălășenia lor este pur și simplu o coincidență, mai ales că Flapjack seamănă mult cu fantoma din jocul Pac-Man. Acestea sunt niște creaturi abisale care au evoluat să supraviețuiască în adâncurile oceanelor.

Citește și: Momentul în care o cămilă a fost surprinsă pe străzile înzăpezite din Cluj VIDEO

5- Purcelușii

Deși purcelușii sunt considerați foarte simpatici, nu același lucru se poate spune despre porci. Din păcate purcelușii sunt considerați drăgălași cât sunt micuți, după devin interesanți mai mult pentru bacon decât pentru modul în care ei arată. Un purceluș are trăsăturile drăguțe, precum un bot scurt cu nas mare, cap și ochi mari.

4- Fenecul

Este considerat cel mai mic din familia Canidelor și este adorat datorită urechilor sale mari. Greutatea sa nu depășește 2 kg. Aceste animale nu au putu fi domesticite niciodată și sunt vândute de cele mai multe ori ca animale exotice.

3- Panda roșu

Acesta este mai mic decât un urs Panda normal, deoarece nu există nici o legătură între cele două specii. Au cozile lungi și pufoase, acestea fiind unele din trăsăturile pe care oamenii și copiii le adoră. Totuși, această specie sunt pe cale de dispariție. Principalul pericol pentru ele îl constituie pierderea habitatelor din cauza defrișării pădurilor, dar și că sunt foarte vânați de oameni.

2- Vidrele de mare

Sunt considerate unele dintre cele mai drăgălașe animale din lume. Cel mai important rol îl joacă trăsăturile lor, dar comportamentul lor este cel care îi atrage pe oameni. Vidrele de mare se țin de mână când dorm, acesta fiind doar un mecanism de supraviețuire.

În ce hal a ajuns să arate telefonul Andreei Mantea! Vedeta TV l-a arătat fară nicio jenă:

1-Quokka

Sunt mici marsupiale și provin din aceiași familie cu cangurii, din Austria de Sud-vest. Trăsăturile lor sunt foarte cunoscute, deoarece dau impresia că zâmbesc în permanență. Quokka sunt atât de iubite de oameni, încât aceștia nu rezistă să nu facă un selfie cu drăgălașul animal.

Sursă: descopera.ro 

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!