Cele mai comune tipuri de camere spion

In prezent exista camere spion care pot fi mascate oriunde si in orice obiecte.

Tehnologia camerelor de supraveghere a avansat foarte mult in ultimii ani. Ele continua sa fie tot mai mici si mai greu de sesizat, facand posibila ascunderea lor in orice obiect.

Producatorii de echipamente de supaveghere tip spion (spy cam) au fost creativi in producerea unora dintre cele mai ingenioase si mai mici sisteme de camere/ DVR cu HD video, detectare a miscarii, suport pentru cartele de memorie si telecomenzi.

Cele mai interesante camere spion

1. Aparatele de supraveghere video prin stick USB

Aceste camere spion arata ca niste stick-uri USB obisnuite, dar, in realitate, sunt mai mult decat atat. Au o camera ascunsa inauntru! Nu este neobisnuit in ziua de azi ca cineva sa transporte stick-uri USB in geanta sau sa le tina pe birou, deci nu vor atrage atentia.

Obiectivul camerei pentru aceste camere USB este, de obicei, situat pe capatul posterior al stick-ului, vizavi de portul USB. Avand aceasta forma, USB-ul se va integra perfect intr-un birou, fara sa atraga atentia si fara a fi macar remarcat.

2. Camere de spionare pentru dus

Pe cat de infiorator suna, ele se gasesc pe piata in prezent. Sunt camere de filmat deghizate in sampoane sau sticle cu gel pentru spalarea corpului. Jumatatea superioara a acestor camere este un recipient reincarcabil pentru gelul de dus, iar jumatatea de jos gazduieste circuitele camerei. Acestea sunt, de asemenea, promovate ca rezistente la apa, echipate cu detectare a miscarii si o telecomanda. Utilizarea camerelor spion in cabinele de dus fara acceptul persoanelor care utilizeaza incaperea nu este legala si se pedepseste conform legii.

3. Aparatele de supraveghere video wi-fi

In prezent, aceste camere sunt deghizate pentru a arata ca niste prize obisnuite. Se conecteaza in perete, ca orice priza normala, si nu sar in ochi chiar daca ele sunt, de fapt, sisteme functionale de camere/ DVR.

Obiectivul acestei camere spion este, de obicei, ascuns intr-o mica gaura intre simbolurile de polaritate + si –. Unele modele au, de asemenea, wi-fi incorporat, astfel incat sa poata reda materialul video direct pe telefon sau pe tableta prin intermediul aplicatiei, asa cum se intampla in cele mai multe cazuri. Daca transmisia live nu este scopul utilizarii, camerele pot stoca informatia si pe un Micro SD sub un compartiment ascuns de pe unitate.

4. Camere de supraveghere spion pentru baie

Aceste camere spion arata ca rolele de hartie normale sau ca dozatoarele de sapun, insa ele sunt, de fapt, camere video. Multi producatori ai unora dintre aceste produse le recomanda pentru ca sunt foarte greu de detectat. Ele sunt mai voluminoase decat celelalte camere spion, dar se amesteca fara probleme intr-un decor de acasa. Utilizarea acestor camere este conditionata de legislatia in vigoare, de care trebuie sa se tina cont.

5. Camerele spioni conectate la priza

Unele prize au un aspect care seamana foarte bine cu un smile face. Ei bine, ar putea fi doar o camera deghizata. Camerele minuscule pentru aceste unitati sunt ascunse in gaurile obisnuite ale prizelor electrice. Cele reincarcabile au spate adeziv lipicios, astfel incat sa poata fi pozitionate oriunde exista un perete de care sa se agate. Alte modele se conecteaza direct in priza sau se afla pe partea de sus a unei prize de perete existente.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate