Cel mai SCUMP mesaj de pe Facebook. Parintii ei au platit 80 000 de dolari dupa ce a postat asta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 01:15

O adolescenta inconstienta a divulgat pe contul ei de Facebook detalii care l-au costat pe tatal ei fabuloasa suma de 80 000 de dolari.

Ceea ce parea o lauda a unei adolescente naive, s-a dovedit un adevarat cosmar pentru parintii fetei! Dana Snay, o adolescenta din Florida s-a laudat celor 1200 de prieteni de pe contul ei Facebook ca urmeaza sa plece intr-o fabuloasa excursie in Europa gratie faptului ca tatal ei a castigat un proces civil intentat pentru discriminare unei institutii la care lucrase.

Fata a inceput sa dezvaluie o serie de detalii juridice legate de modul in care tatal ei a obtinut aceasta suma.

Se pare ca barbatul, in varsta de 69 de ani, intentase proces civil unei institutii americane pentru ca a fost discriminat din cauza varstei inaintate. El a castigat in instanta 10 000 de dolari ca plata pentru cheltuielile judecatoresti plus inca 80 000 de dolari din partea institutiei.

Batranul cazuse de acord sa nu dezvaluie niciun detaliu presei sau altor persoane care vor face public termenii intelegerii. Acesta i-a comunicat, insa, sotiei si fiicei, dar nu s-a gandit o clipa ca fata lui se va lauda cu acest lucru pe Facebook.

Reprezentantii institutiei s-au autosesizat si au refuzat, conform intelegerii, sa-i plateasca uriasa despagubire.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!