Cel mai murdar om din lume a murit la vârsta de 94 de ani. Motivul pentru care Samou Haji nu mai făcea baie cu săpun de peste 60 de ani

Author: Lavinia Medrea

Motivul pentru care Samou Haji nu mai făcea baie cu săpun de peste 60 de ani

Sursa: Twitter Hamza Mohamed

"Amou Haji", care nu s-a spălat timp de o jumătate de secol, ar fi mâncat animale moarte de pe șosea și ar fi fumat excremente de animale dintr-o pipă.

Un pustnic iranian, poreclit „cel mai murdar om din lume” pentru că nu a făcut duș timp de mai bine de jumătate de secol, a murit la vârsta de 94 de ani, potrivit presei de stat.

„Cel mai murdar om din lume” a murit la 94 de ani

Agenția de presă Irna a relatat că Amou Haji a murit duminică în satul Dejgah din provincia sudică Fars.

Amou Haji, care era acoperit de funingine și locuia într-o baracă din blocuri de cenușă, nu s-a mai spălat cu apă sau săpun de peste 60 de ani.

Sătenii au spus că bărbatul a avut parte de „eșecuri emoționale în tinerețe”, care l-au determinat să nu se mai spele.

Citeste si: Mesajul plin de durere postat de Alina, înainte de a fi ucisă de fostul iubit, pe un câmp. La scurt timp, criminalul a intrat cu mașina într-un stâlp

În 2014, Tehran Times a relatat că Haji ar fi mâncat animale moarte de pe șosea, ar fi fumat o pipă umplută cu excremente de animale și era sigur că s-ar fi îmbolnăvit din cauza curățeniei.

În urmă cu câteva luni, sătenii l-au convins să se spele pentru prima dată, a relatat Irna.

După moartea lui Haji, recordul neoficial ar putea reveni unui indian care, de asemenea, nu s-a spălat în cea mai mare parte a vieții sale.

Kailahs „Kalau” Sing, alt bărbat care n-a mai făcut baie de peste 30 de ani

În 2009, Hindustan Times a relatat că Kailash „Kalau” Singh, dintr-un sat din afara orașului sfânt Varanasi, nu s-a spălat de peste 30 de ani, în încercarea de a contribui la rezolvarea „tuturor problemelor cu care se confruntă națiunea”.

Nu te asteptai la asta! 11 lucruri din casa mai MURDARE decat wc-ul

Citeste si: De ce a fost ucisă Alina, tânăra găsită fără suflare pe un câmp. Iubitul ei este cel care i-a găsit trupul neînsuflețit

El ar fi respins apa în favoarea a ceea ce el a numit o „baie de foc”: „În fiecare seară, în timp ce sătenii se adună, Kalau... aprinde un foc de tabără, fumează marijuana și stă în picioare pe un picior rugându-se Domnului Shiva”, se arată în ziar.

Kalau Singh ar fi spus că „este ca și cum ai folosi apa pentru a face o baie. Baia de foc ajută la uciderea tuturor germenilor și infecțiilor din corp”.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies