Cel mai celebru fotomodel "cu forme" si-a etalat din nou trupul voluptuos! Uite cum a stralucit Ashley Graham la cea mai recenta sedinta foto

Ashley Graham, un fotomodel american pentru haine de dimenisuni atipice, a devenit o vedeta de necontestat in intreaga lume.

Cea mai recenta sedinta foto la care a participat Ashley Graham a fost realizata  pentru brandul Addition Ele, o casa de moda specializata pentru marimi mari de haine. Intr-o pauza, Ashley si echipa de fotografi au realizat propria versiune a "The Mannequin Challenge", o provocare online in care subiectii unui video trebuie sa stea nemiscati in timp ce camera se roteste prin incapere:

2016 a fost un an exceptional pentru Graham, care a reusit sa darme multe prejudecati din lumea modei. In acest an, ea a aparut pe copertile revistelor Sports Illustrated si Cosmopolitan, reclame si a gazduit o rubrica zilnica la programul matinal "Good Morning America".

"Le dau femeilor cu forme un loc la masa la care n-au fost invitate niciodata, masa la care stau mai-marii din fashion, cei care nu ne-au considerat niciodata frumoase", a declarat Ashley.

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate