Cearta intre "cocosi"! Doi dintre participanti s-au duelat in replici acide si si-au etalat calitatile de barbati ideali, in prezenta colegilor, la vestiar! Iata de la ce a plecat totul si ce intorsatura a luat discutia acestora

Cei doi s-au contrazis pe tema cuceririi unei femei si si-au inoculat unul altuia defectele.

Desi este mult mai tanar decat colegul lui, Serban nu a ezitat sa atraga atentia lui Dinu, cu privire la modul in care acesta se comporta cu femeile care vin pentru el la paravan. Serban i-a reprosat ca nu stie cum sa abordeze o femeie si ca ar trebui sa isi schimbe atitudinea si sa se comporte conform varstei sale.

"Dinule, nu crezi ca ti-a cam trecut vremea? Esti asa libidinos cu fetele! Tu nu vezi? Nu glumesc! Eu te inteleg sa te mai duci la dans cu o fata , cu doua, dar sa te duci asa la toate! Tu vrei sa dansezi cu toate fetele! La varsta mea, eu ma hranesc cu dragoste!", a spus Serban.

Nici Dinu nu s-a lasat mai prejos si a incercat sa isi apere imaginea si sa ii demonstreze tanarului sau coleg ca greseste si ca tot ceea ce urmareste este sa isi marcheze teritoriul.
"Tu iti faci reclama pe seama mea? Ar trebui sa te ridici in picioare cand vorbesti cu mine! Daca tu nu esti in stare sa dansezi cu o fata, lasa ca dansez eu! Da, ce am intrat pe teritoriul lui! Nu poti sa te compari cu mine, trebuie sa mai cresti , sa mai vezi! Eu ca tine am fost, tu ca mine...mai vedem! Cine esti tu , flacaule, sa ma iei la rost!", a zis Dinu.

##VIDEO169433##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate