Cearta apriga in tabara Razboiniclor! Ema a reactionat dur la adresa lui Andrei! Iata ce replici usturatoare si-au spus cei doi coechipieri!

Dupa o discutie sincera cu Cristian, Ema a venit extrem de nervoasa in fata lui Andrei pentru a-i spune tot ceea ce a avut pe suflet.

Pierderea celui de-al doilea joc de imunitate a adus tensiuni mari in tabara Razboinicilor, care au fost nevoiti sa isi nominalizeze inca un coechipier spre eliminare. Astfel, acestia l-au votat in numar mai mare pe Cristian, care a ajuns in fata publicului, alaturi de Andrei.
Dupa ce Andrei si Cristian au avut un schimb de replici acide in finalul consiliului, tensiunile s-au amplificat in tabara Razboinicilor si ulterior, in camp.

Dezamagit de alegerea Emanuelei in consiliu, de a-l nominaliza, Cristian si-a dorit sa poarte o discutie cu aceasta, pentru a incerca sa gaseasca o explicatie. Pe de alta parte, Ema i-a expus argumentele sale si i-a spus lui Cristian ca ii pare rau ca i-a facut o favoare Karinei, votand-o pe Alice. In cele din urma cei doi amici au ajuns la concluzia ca Andrei a fost cel care a pus la cale o strategie, prin influentarea noilor coechipieri, Iancu si Alice.

Citeste si: Doi Razboinici au fost propusi spre eliminare, in aceasta saptamana la „Survivor Romania”/ Echipa albastra dinamitata din interior  

Dupa discutia sincera cu Cristian, Ema a venit extrem de nervoasa in fata lui Andrei pentru a-i spune tot ceea ce a avut pe suflet. Iata cum a reactionat Andrei si pana unde s-a ajuns:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies