Ingrediente:
● 2,5 kilograme gogonele,
● 2 morcovi,
● 1 mana flori de conopida,
● 4 linguri de sare grunjoasa,
● 1 tulpina hrean,
● 1/2 tulpina marar uscat,
● frunze de telina,
● 4 foi de dafin,
● 8 catei de usturoi,
● 1 lingura boabe de piper,
● 1 lingura boabe de mustar.
Mod de preparare:
Borcanele in care urmeaza sa fie puse gogonelele murate trebuie sterilizate. Apoi, se spala bine gogonelele si se arunca cele lovite sau care sunt stricate, deoarece exista riscul ca intregul borcan de gogonele murate sa se strice odata ce au fost lasate la murat. Se curata morcovii si usturoiul, se taie morcovii rondele, se curata hreanul si se taie in patru pe lungime.
Cititi continuarea pe kfetele.ro.
Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare