Cea mai sexy blonda din Vacanta Mare si-a adus fiul pe platoul de filmare! Uite-l pe Adan cum se joaca in curtea celebrei familii Partag!

Actorii care formeaza trupa Vacanta Mare s-au reunit pe platourile de filmare pentru a filma un nou sezon al serialului de comedie cu acelasi nume, episoade care vor putea fi vizionate din toamna, la Kanal D.

Ani Cretu, cea care o interpreteaza pe Urinela din trupa Vacanta Mare a venit, zilele trecute, pe platourile de filmare cu fiul ei Adan Marcel, in varsta de doi ani si trei luni. Actrita a povestit ca desi inca nu stie daca fiul ei are inclinatii spre actorie, ea il va sprijini in tot ceea ce isi va propune, atat pe plan personal cat si profesional.


Merge cu mine, atat pe platoul de filmare, cat si la teatru; cand se da rec, este foarte cuminte. Nu stiu daca are  inclinatii spre actorie, dar vreau sa aleaga ce ii va placea, ce il va face fericit. Voi fi de acord cu orice alegere in cariera a fiului meu. Sunt convinsa ca atunci cand si-a ales destinul,  inainte sa vina pe lume, stia mai bine decat mine ce vrea sa faca in viata”, a spus Ani Cretu.

Micutul s-a jucat pe platoul de filmare si i-a placut tare mult curtea familiei Partag.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate