Cea mai rapidă și delicioasă pască se face fără aluat! Uite rețeta. Este genială!

O reteță perfectă pentru masa tradițională de Paște.

Ingrediente: 600 g brânză de vaci grasă, 100 g smântână, 6 ouă ,300 g zahăr, 6 linguri făină, 180 g unt, la temperatura camerei, 100 g stafide, 1 praf de copt.

Mod de preparare: Se separă ouale. Gălbenușurile și zahărul e amesteca bine, cu mixerul, cu untul și cu un praf de sare până când se topește zahărul. Se adaugă smântâna, brânza, făina, praful de copt și se amestecă bine toate ingredientele, până la omogenizare. Separat se bat albușurile. Când s-au făcut spumă, se încorporează cu ajutorul unei spatule amestecul cu brânză și gălbenușuri, plus vanilia și coaja de lămâie. La sfârșit se adaugă stafidele. Într-o formă rotundă, unsă cu unt, se toarnă compoziția și se dă la cuptor pentru 45-50 de minute.

Poftă bună.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate